İçirik Hakkın Danışıyorum
-
selam ben yeni bir site yapmaya karar verdim ama içeriğinin ne olacağına karar veremedim elimde 100 mb alan ve 2gb band genişliğim var sizce bu alanla ne yapa bilirim mp3 sitesi açsam band genişliği yetermi acaba bana lüütffen yardımcı olun
-
100 mb a 20 tanemi mp3 koyacan??
ne yapacağına karar vermeden alan alırsan böle olur işte.
-
ya işin açıkcası ben bu alanı kendim almadım bir şirket tasarım karşılığında bana bu alanı verdi ya kullanmak istiyorum ama ne yapacağım onu bilmiyorum
-
nuke kur portal aç kendine
-
yerinde olsam bir döküman arsivi yaparım ve bu arsivi yayınlarım benimde bir tane kisisel sitem var ve sitede deisik proglar ve mp3 fln var tavsiye ederim
-
bence domaindlx ten bedava iki tane daha 100 er mb alan al ve bunları birleştirerek böle bir şey yap yoksa mp3 felan bahsetmen kusura kalma komik oluyor, ben olsam bedava alanları linklerle birbirine diker öyle yapardım. zaten hackerin işi gücü hayatı beleşe getirmektir beleşçiler bizi hıııııııhıhııııı..
-
http://www.hostbul.net/hesaplayici.asp burdan bişiler hesaplayarak belki bir düşünceye sahip olabilirsin.
Ama emin ol ki sadece bir sanatçının bile albümünü koysan aylık 30 gb ye yakın band lazım sana.
-
web dersleri sitesi yap.Buradan da yardımcı olan çıkar bence.Bir de program arşivi yaparsın.
Toplam Hit: 1795 Toplam Mesaj: 8