folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder İçirik Hakkın Danışıyorum

İçirik Hakkın Danışıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelleci
    kelleci's avatar
    Erkek
    selam ben yeni bir site yapmaya karar verdim ama içeriğinin ne olacağına karar veremedim elimde 100 mb alan ve 2gb band genişliğim var sizce bu alanla ne yapa bilirim mp3 sitesi açsam band genişliği yetermi acaba bana lüütffen  yardımcı olun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

100 mb a 20 tanemi mp3 koyacan??

ne yapacağına karar vermeden alan alırsan böle olur işte.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelleci
    kelleci's avatar
    Erkek
    ya işin açıkcası ben bu alanı kendim almadım bir şirket tasarım karşılığında bana bu alanı verdi ya kullanmak istiyorum ama ne yapacağım onu bilmiyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sword_Of_Darkness
    Sword_Of_Darkness's avatar
    Erkek
    nuke kur portal aç kendine

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flawless_victory
    flawless_victory's avatar
    Erkek
    yerinde olsam bir döküman arsivi yaparım ve bu arsivi yayınlarım benimde bir tane kisisel sitem var ve sitede deisik proglar ve mp3 fln var tavsiye ederim

CODER
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    bence domaindlx ten bedava iki tane daha 100 er mb alan al ve bunları birleştirerek böle bir şey yap yoksa mp3 felan bahsetmen kusura kalma komik oluyor, ben olsam bedava alanları linklerle birbirine diker öyle yapardım. zaten hackerin işi gücü hayatı beleşe getirmektir beleşçiler bizi hıııııııhıhııııı..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ay_danscisi
    ay_danscisi's avatar
    Erkek

http://www.hostbul.net/hesaplayici.asp burdan bişiler hesaplayarak belki bir düşünceye sahip olabilirsin.

Ama emin ol ki sadece bir sanatçının bile albümünü koysan aylık 30 gb ye yakın band lazım sana.

Hak bir bütündür.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meb_net
    meb_net's avatar
    Erkek

web dersleri sitesi yap.Buradan da yardımcı olan çıkar bence.Bir de program arşivi yaparsın.

M.E.B. Ne biliyorsan öğret ki onlarda bilsin.
Toplam Hit: 1795 Toplam Mesaj: 8