İçkim Gelsin [İnternetten Sipariş Çok Kolay]
-
Surf yaparken buldum.
İçki, kokteyl, aksasuar gibi bir çok şeyi sipariş edebiliyorsunuz.
Her türlü içki çeşidinin konu başlığı mevcut.
Örneğin rakıyı seçiyoruz. Ve rakı kataloğu karşımıza çıkıyor:

Kredi kartıylada sipariş imkanı mevcut... Adamlar hizmette sınır tanımıyor :|
http://www.ickimgelsin.com/
-
iimiş la :| :D
-
Bird Flayer yani Kuş uçuran kokteyl'i :|
Acaba nasıl denemek lazım:
Hazırlanışı
4.5 cl. İskoç Viskisi1.5 cl. Portakal Likörü3 cl. Light Krema1 Yumurta SarısıYarım Çay Kaşığı Pudra Şekeri
- Tüm malzemeyi, kırılmış buzla iyice çalkaladıktan sonra flüt şampanya bardağına süzün ; Ayrıca viski 12 yıllık 59 liraymış. Harbiden beleş a.q. Regal:http://www.ickimgelsin.com/urun/b8bc535f2b50ca9b2513ca6c1ab6042b
-
Johnie walker black label o fiyat işte 12yıllık,migrosta fln oluyo.Ne olursa olsun en kralı vodkadır bnm gözümde :D bide geçen gördüm adam 25 bardak vodka+redbull+vişne suyu(vişne bombası) içmiş sorada ölmüş xD bi ara denicem bende :D :P vodka+redbull yaptım vodka+vişne yaptım ama 3ünü bir karıştırmamıştım hiç :D
Bide bi arkın önerisi olmuştu bi kere; karpuzun içini alıp blenderda fln iice suyunu çıkarıp süzücen,sorada buzlukta kalıpta dondurcan o karpuz küplerini smirnofa atıpta içiceksin demiştide denemedim daha üşendiimden :P
-
Herşey iyi, güzel , hizmetlerde sınır yok ama... Artık birasını rakısını bile almak için sokağa çıkartmıyorlar adamı. Otursun evde g*t büyütsün hesabı oldu sankim..
gir siteden laptopunu al evine gelsin..Telefon et evine gelip neti bağlasın..Bilmemnerden t shirt iste katgolasın..Netten pizzanı söyle kapıda al..içkini bile azına koysunlar..Spor diye tanede wii alırsın, tependim spor yaptım olsun..Konuşmalar zaten msnden bilmemnerden..adam bi wc ye giderken yürüyor artık birde işe giderken arabasıan kadar..
Abartı olmadı aslına böyle oluyoruz..
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------Herşey iyi, güzel , hizmetlerde sınır yok ama... Artık birasını rakısını bile almak için sokağa çıkartmıyorlar adamı. Otursun evde g*t büyütsün hesabı oldu sankim..
gir siteden laptopunu al evine gelsin..Telefon et evine gelip neti bağlasın..Bilmemnerden t shirt iste katgolasın..Netten pizzanı söyle kapıda al..içkini bile azına koysunlar..Spor diye tanede wii alırsın, tependim spor yaptım olsun..Konuşmalar zaten msnden bilmemnerden..adam bi wc ye giderken yürüyor artık birde işe giderken arabasıan kadar..
Abartı olmadı aslına böyle oluyoruz..
-----------------------------aynen katiliyorum
-
Sağda "bunları biliyormuydunuz" kısmı ve kokteyller bölümü güzel..siparişe gelince en yakın bakkaldan alırım yaw,olmadı kipadan..