folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İcloud Hesabına Erişim Sorunu

İcloud Hesabına Erişim Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhaba, bugün iş yerindeyken bir an telefona bir uyarı geldi.

kişi anahtarı doğrulama kısmı yeri hata alıyor.

icloud şifremi giriyorum ama doğrulanamadı hatası alıyorum.

evde ikinci bir ios cihazım da var. o da aynı. 

apple hesabı ayarlarını güncelleyinde kaldı.

şimdi icloud hesap kilitli diyor.

bu sorunu nasıl çözerim. hiçbir uyarı mesajı da gelmedi.

Hesabınıza erişim isteğinizi inceliyoruz, bu süreç bir gün sürebilir. Apple Destek inceleme süresini kısaltmanıza yardımcı olamaz.İnceleme tamamlandığında xxxxxx@icloud.com üzerinden sizinle iletişime geçeceğiz.

ben zaten icloud mail hesabıma giremiyorum ki bu nasıl saçma bir sistem. ben anlayamadım sorunu.

rapidhacker550 tarafından 12/May/26 19:22 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Apple musteri hizmetlerini arayarak cözmeye calis.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

Apple musteri hizmetlerini arayarak cözmeye calis.

Aradım 24 saat beklemeniz gerekir. Başkaları erişime çalışmış olabilir dediler 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Erkek

iforgot.apple.com adresine girip oradan şifreni sıfırlamayı deneyebilirsin. Yalnız iki faktörlü kimlik doğrulama açıksa normalde telefon ayarlarında resmine tıklayıp oradan da telefon şifresini girerek şifreyi değiştirebiliyor olman lazım. Durduk yere hesap kilitlenmez, belki arkaplanda senin hesabınla çok fazla giriş yapma girişimi olabilir. Eğer web adresinden bu işi yaparsan hesap kurtarma süreci başlatılabilir, o da bazen uzun sürüyordu. Birkaç yıldır şifre unutmadım günceli nasıldır bilmiyorum ama önceden böyleydi. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

apple destek ile açıldı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hesap açıldı açılmasına ama şimdi şu an itibarıyla yine kililendi

icloud mailine gelen bir sürü mesaj var.

delivery message failure diye. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Birisi senin sifreni deniyor ve yanlis denemeden dolayi kilitleniyor.

Cözümünü bilmiyorum ama musteri temsilcisini tekrar arayip sor.

Cözüm bulursan yazabilir misin buraya.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 348 Toplam Mesaj: 7
icloud erişim sorunu