İcon Pack
-
-
Paylaşım İçin Saol Kardeşim Ama Ben Bişeyi Çok Meral Ediyorum Bunları Nasıl Çalıştırıcam Bendede Var Böle Paketler Ama Nasıl Yapıcam Bilmiyorum Yardım Ederseniz Sevinirim
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------
Paylaşım İçin Saol Kardeşim Ama Ben Bişeyi Çok Meral Ediyorum Bunları Nasıl Çalıştırıcam Bendede Var Böle Paketler Ama Nasıl Yapıcam Bilmiyorum Yardım Ederseniz Sevinirim
-----------------------------edit.
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------Hocam nette CustoPack Tools diye bi araç var ben onu kullanıyorum şuan onun hazır temalarıda var fakat onda iconları değiştirebiliyorsun ayarları var gelişmiş seçenekler vs. biraz araştır, bulursun. (:
-
beykozlu57 bunu yazdı:
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------hoca bunlar web için işletim sistemindeki icon pack değil :D
-----------------------------İlk Pack'te .ico uzantılarıda var ikinci Pack ico'ya çevirmeden işletim sisteminde kullanılmaz haklısın. (: