ICQ Da Yeni Düzenleme Yeni Önlem...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salovola
    salovola's avatar
    Erkek

Bilindiği gibi icq son yıllarda birçok yeni önlemler aldı aratınca mailin gözükmemesi sırayla icq reglenememesi gibi en sonda belli bi tarihten itibaren girilmeyen icqlar unreg gibi gözüküyor ama unreg değiller ( ghostlar yani ) maile şifre yollanıyor tekrar girilebiliyor bu önlemde kullanılmayan icqların gözükmemesi ve hacklenmesinin önlenmesi bu da en çok beni vurdu 2-3 ay önce the_uae@hotmail.com u aldım aratınca 1000 e yakın icq numarası çıkıyordu şuan hiç bitane çıkmıyor ama maillistlerden buldum birazını uinlerin birde üzerinde çok fazla uin olan maillerin aratılmaması gerçi 2 sini aynı doğrultuda yane bundan sonra bi uin hacklerken unreg gözüküyorsa birde maile şifreyi yollamayı deneyin yollanıyorsa hack işleminize dewam edebilirsiniz....

Saygılarımla....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Baya kötü olmuş u düzen bizler için..ICQ bunu yapmak zorundaydı geç bile kaldı orası ayrı..Register olmuş uinlerin % 80 i kullanılmıyordur..

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 14019 Toplam Mesaj: 2