İcq+Firewall İkilemi?
-
arkadaşlar,
bir şirkette çalışıyorum ve doal olarak firewall var... ancak icq kullanmak istiyorum... ne yaparsam yapayım (ki bi bok bildiim yok) firewall ı delemedim sürekli icq bağlantım kopuyor... bunu yapabilmenin bir yolu var mı?
tabii anlaşılmayacak şekilde çünkü sıkı takip var bi de işimizden olmayalım, niyazi durumlarına gelmeyelim?
herkese saygılar... -
Senin icq ya girememendeki sebeb
firewall değil
icq portunun server tarafından kapatılmış olabilir.! -
bak kardeş eğer ICQ lite kullanıyorsan şöyle yap...kullanıcı adı ve parolanın sorduğu yerde kur a gir veya ingilizceyse setup yazar oraya gir.Orada çıkacak ekranda güvenlik duvarını devreden kaldır düzelir ICQ full de nasıldır bilmiyorum kullananı sor ıcq full benden ırak olsun :))
-
-
cevaplar için teşekkürler...
-
x11, 53 numaralı port sana bişii ifade edebiliyo mu? auto config. yaptığım zaman her zaman 53 numaralı portta açık buluyor ve ordan bağlanıyor. Ancak bir süre açık kaldıktan sonra kapanıyor program ve bağlanmaya çalışıyor.... bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor... bir garip işte...
peki neden hattan düşüyor icq?
bir de beni farketmeleri mümkünmü? yani bağlı olduğum zaman icqda farkedilebilirmiyim?
NeCRoMaNCeR keşke program download edebilsem! yani icq lite"ı kullanamıyorum. bizim bilgi işlem .exe gibi belli başlı uzantıların indirilmesini engelledi! zaten bende şu an 2002b var....
Toplam Hit: 11818 Toplam Mesaj: 6