İddaa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,ben özgür web teknolojileri günlerinde bir kullanılabilirik(useability)seminerine katılmıştım.adamlar(bilyoneri kodlayanlar)İddaa'da 100 kupondan 6'sı tutuyor,neden hala insanlar oynuyor bizde bilmiyoruz"demişler.

Siz ne dersiniz ?

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

oynayanlarda mantık hatası olabilir gerçi para benim cebimden çıkmıyor ama iddaa çılgınlıgına acayip gıcık oluyorum her zaman kasa kazanır derim ve giderim

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

ben zevk için oynuyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

şansına güvenme , kazanma hırsı, yenilgiye alışamama çabuk hızlı şekilde çok para kazanma olasılığı gibi duramlardan

bu ay sadece bettsson a verdiğim para 1000 tl civarında

burada reel casınolarda harcadığım da bi o kadar var.

internetten değil ama reel canlı gerçek kumar oynamak ( rulet severim )

oynarken KAZANMAK belki eşleştirilemez ama seks yapmaktan daha dahada çok zevk haz veriyor bana

benimde oynama sebebim galiba bu.

maaasebeci....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

aha bunlarda benim bu ay içinde kazandıklarımın ekran görüntüsü..

b

bb

maaasebeci....
Toplam Hit: 799 Toplam Mesaj: 5