İddaa Sitelerine Dışarıdan Para Yükleme
-
Selam müritler,
Daha önceleri başka insanlara atm yada online bankacılık üzerinden bilyoner hesabıma ödeme yaptırıyordum. Yani başka insanlardan ödeme almak için bilyoneri kullanıyordum, özellikle gizlilik için.Geçtiğimiz vakitlerde haber okumuştum hatta biraz araştırdım doğru gibi; Yani herkes kendi banka hesabından iddaa hesabına para yatırabilme zorunluğu gelmiş. Bu gerçekleşmişse başka insanlar ya da atm üzerinden iddaa hesabına ödeme alamayacağım. Bu konuda bilgisi olanlar var mı?
nesine, bilyoner, misli ya da başkası.. Bunlardan herhangi birisi var mı henüz bu kurala geçmeyen?
-
yok hocam hepsi aynen anlattığın şekilde çalışmaya başladılar
-
Size ait bir banka hesap kanalı aracılığı ile
sadece kendi Nesine.com üye hesabı nıza para gönderimi yapabilirsiniz. Banka kanalında ve Nesine.com'da kayıtlı TC Kimlik numarasının aynı olması, yani size ait olması gerekmektedir.
Size ait olmayan bir Nesine.com üyelik hesabına para gönderimi yapamazsınız. -
çünkü bu hesapları zamanında çok güzel paravan olarak kullandılar para aktarımı vs için vergi kaçırmak masraf ödememek cart curt
-
ocaktan beri öyle hocam,kendi şans oyunları hesabına kendin atabiliyorsun artık çünkü işin bokunu cıkarmıslardı r10da vs,komisyon havale,eft ödemeden para alışverişi yapılıyordu
-
Teşekkür müritler.
whoobay tarafından 22/Eyl/14 16:11 tarihinde düzenlenmiştir