folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder İddaa Sitelerine Dışarıdan Para Yükleme

İddaa Sitelerine Dışarıdan Para Yükleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Selam müritler,

Daha önceleri başka insanlara atm yada online bankacılık üzerinden bilyoner hesabıma ödeme yaptırıyordum. Yani başka insanlardan ödeme almak için bilyoneri kullanıyordum, özellikle gizlilik için.

Geçtiğimiz vakitlerde haber okumuştum hatta biraz araştırdım doğru gibi; Yani herkes kendi banka hesabından iddaa hesabına para yatırabilme zorunluğu gelmiş. Bu gerçekleşmişse başka insanlar ya da atm üzerinden iddaa hesabına ödeme alamayacağım. Bu konuda bilgisi olanlar var mı?

nesine, bilyoner, misli ya da başkası.. Bunlardan herhangi birisi var mı henüz bu kurala geçmeyen?

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

yok hocam hepsi aynen anlattığın şekilde çalışmaya başladılar

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
     Banka hesabım aracılığı ile başka bir Nesine.com hesabına para aktarımı gerçekleştirebilir miyim?
    Size ait bir banka hesap kanalı aracılığı ile sadece kendi Nesine.com üye hesabınıza para gönderimi yapabilirsiniz. Banka kanalında ve Nesine.com'da kayıtlı TC Kimlik numarasının aynı olması, yani size ait olması gerekmektedir. 

Size ait olmayan bir Nesine.com üyelik hesabına para gönderimi yapamazsınız.

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

çünkü bu hesapları zamanında çok güzel paravan olarak kullandılar  para aktarımı vs için vergi kaçırmak masraf ödememek cart curt  

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

ocaktan beri öyle hocam,kendi şans oyunları hesabına kendin atabiliyorsun artık çünkü işin bokunu cıkarmıslardı r10da vs,komisyon havale,eft ödemeden para alışverişi yapılıyordu

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Teşekkür müritler.

whoobay tarafından 22/Eyl/14 16:11 tarihinde düzenlenmiştir

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
Toplam Hit: 970 Toplam Mesaj: 6