İddalık Telefon Oyunları
-
arkdaşlar benim bir dostum var nerden baksanız 5 6 yıldır dostuz . aramızda her konuda tatlı bir atışma halinde rekabet var. ve garip kurallarımızda var. misal olarak bu arkdaş tbt den kefilik istedi yolladım. davetiyeyi görmediği için şifresini bana verdi. sen üye yap dedi. yaptım. ama NASIL. PatatesinYaveri olarak . kural gereği artık onu değiştirmez melse ao şekilde gezzer buralarda.
neyse şimdi bu arkdaş çerkezköyde. istiyorki mobil olarak teldende iddalarımız restleşmelerimiz sürsün. soccer star oyununu denedik. verdi elime yolladı:)
şimdi yeni oyun lazım bize. gün içinde karşılıklı takılabileceğimiz.
bu adamla öğrenci evinde call of rome total war wormslar her konuda kapıştık monopoly vs vs .
şimdi androidden oyun lazım bize?
-
İphoneda böyle bir oyun var arkadaşlarla oynuyoruz androidde varmıdır bilmiyorum bi bakıverin
Baran Baygan: Cevapp
https://appsto.re/tr/bnOXW.i
-
landrule var sıtrateji tarzı
-
kukunku bunu yazdı
landrule var sıtrateji tarzı
hacı biz bunu board üstünde ev paylaştığımız günler onadık multi oynanıyomu? eleman çerkez köyde ben izmirde
-
brain wars.
iki haftadır oynamıyorum, bagımlılık boyutuna geldigi icin zorla bıraktım, hatta su an bu mesajı yazarken icim sıkılıyor ama yapacak bir sey yok, ayrılmalıydık artık.
-
Benim sevgilim le bugün oynadığımı bir oyun var
Kelimetre diye
Gayet güzeldi karışılıklı oynadık felan.