folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder İdealtepe Yakınlarında Olan Müridler, Bi Toplansak.

İdealtepe Yakınlarında Olan Müridler, Bi Toplansak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

selam arkadaşlar.

önümüzdeki hafta bir iş için 1 haftalığına istanbula geliyorum. otelim idealtepede. İzmir tayfasını hep tanıdık ettik, vakti olan, yakın olan arkadaşlar varsa, bi yerlerde oturalım, muhabbet edelim, yiyelim içelim v.s. varmı tanışmak isteyen arkadaşlar?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

pazar akşamı geliyorum. yokmu yakınlarda müridimiz?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Kirikkale'ye de bekleriz abi :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

kayınvalidemin toprağısın he :) delice ye kadar geldimdi zamanında :d kısmet belki gelirim tekrar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

selam arkadaşlar.

önümüzdeki hafta bir iş için 1 haftalığına istanbula geliyorum. otelim idealtepede. İzmir tayfasını hep tanıdık ettik, vakti olan, yakın olan arkadaşlar varsa, bi yerlerde oturalım, muhabbet edelim, yiyelim içelim v.s. varmı tanışmak isteyen arkadaşlar?

hayırdır  da maltepe ne alaka egıtım fılan mı ısı mı degıstırdın yoksa? yenı ıstanbuldaydım bır surelıgıne ızmırdeyım 2 hafta daha kalırsan gelebılırım yanına 

hipokondriyak tarafından 21/Şub/14 21:43 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

yok be kardeşim.

iş yeri hala aynı. eğitim için 1 haftalığına yolladılar. eğitim yeri aslında kurtköy de. ama otel idealtepede. akşam saat 5 gibi otelde olucam.

kadıköy tarafı maltepe tarafı kartal pendik tarafı yakın. yokmu kimse yahu? bi oturup iki kelam edicek?

bende holynin yanına giderim :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

yok be kardeşim.

iş yeri hala aynı. eğitim için 1 haftalığına yolladılar. eğitim yeri aslında kurtköy de. ama otel idealtepede. akşam saat 5 gibi otelde olucam.

kadıköy tarafı maltepe tarafı kartal pendik tarafı yakın. yokmu kimse yahu? bi oturup iki kelam edicek?

bende holynin yanına giderim :D

eğitim filan konumun mu değişti ? :)

hipokondriyak tarafından 22/Şub/14 00:44 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

konum aynı. sadece branşla ilgili bi cihaz eğitimi işte kardeşim.

Holynin numarası var. bakalım arıcam gidince. müsait olursa bi çayını içmeye giderim.

fırsat bulursam swordfishe de giderim :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek

Haberleşelim hocam uygun olursa kadıköy'de buluşalım. Maltepe bana baya uzak çünkü.

Hayallerim ve Kendim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

olur. ben gelince seni ararım. müsait olduğun bir ara buluşuruz.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

kayınvalidemin toprağısın he :) delice ye kadar geldimdi zamanında :d kısmet belki gelirim tekrar.

He bi konuşmuştuk kırıkkale li diye söylemiştin, bizden kız alan cennetlik derler abi bilesin özellikle keskin'den kız alan cennetliktir derler. senin kayınpeder yaşadı :D

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 1627 Toplam Mesaj: 11