folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Ideasoft6 Logo3 Programı Entegrasyon

Ideasoft6 Logo3 Programı Entegrasyon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar çalıştığım firma ideasoft6 sistemini kullanıyor internet sitelerinde

firma sistem olarak logo3 programını kullanıyor

sistemde 28 bin ürün var bunların ismini stoğunu fiyatını felan herşeyini entegre etmek istiyorum her gün gece 12 gibide stokları ürünleri felan güncelleştirsin

anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?

not: ideasoft logo3 ile entegrasyon olabiliyor firmalar anlaşmış. ideasofttaki mal herif sadece ürün isimlerini ve stoklarını yazmış onlarında yarısı yanlış ürünler pasif olarak duruyor fiyatlar 0 usd 

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı

arkadaşlar çalıştığım firma ideasoft6 sistemini kullanıyor internet sitelerinde

firma sistem olarak logo3 programını kullanıyor

sistemde 28 bin ürün var bunların ismini stoğunu fiyatını felan herşeyini entegre etmek istiyorum her gün gece 12 gibide stokları ürünleri felan güncelleştirsin

anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?

not: ideasoft logo3 ile entegrasyon olabiliyor firmalar anlaşmış. ideasofttaki mal herif sadece ürün isimlerini ve stoklarını yazmış onlarında yarısı yanlış ürünler pasif olarak duruyor fiyatlar 0 usd 

Dogrumu anladım. Şuanda ürün entegrasyonu çalışıyor ancak ürünler içeri alınırken mapping de sıkıntı var ve ürün bilgiler ieksik yada yalnış geliyor ? 

Entegrasyon sonrası task scheduler ayarlarsın console dan test yapar gibi bll katmanında kullandığın örneğin SyncProducts methodunu cağırır hergün 12 de çalış diye ayarlarsın.

Anahtar kelime  task scheduler

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 925 Toplam Mesaj: 2
ideasoft logo3