folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İdefix'ten Kredi Kartı İle Alışveriş

İdefix'ten Kredi Kartı İle Alışveriş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben idefixten kredi kartıile alışveriş yapmak istiyorum. sakata gelir miyim? kart başkaları tarafından koplayanma riski nedir?

Kart numarasının tüm numaralarını istiyor... Sakata gelmem olasılığı nedir? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kendi pcnde tehdit oluşturacak bir unsur yoksa gönül rahatlıyla kullanabilirsin.

idefix tarafından bir sorun olursa benimle iletişime geç,zararını ben öderim :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sanal kart kullan

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bi ara yine netten alışveriş yapmıştım kartım kopyalanmış ogünden beridir netten alışveriş yapmaya korkuyorum...

sanal kart olayını araştırıyorum şimdi...

umarım oluşur.

Keops sen nasıl yapacaksın...?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pikacu bunu yazdı:
    -----------------------------

bi ara yine netten alışveriş yapmıştım kartım kopyalanmış ogünden beridir netten alışveriş yapmaya korkuyorum...

sanal kart olayını araştırıyorum şimdi...

umarım oluşur.

Keops sen nasıl yapacaksın...?

pm atıyorum hacım

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Garanti bankasının sanal kartı var zaten normal kar ile alışverişe izin vermiyor eminim diğer bankalarında vardır hocam araştır

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

aynen bir çok banka sanal kart hizmeti veriyor. İstediğin kadar limit belirleyebiliyorsun bu kartına ,alışverişin bitince de 1-2 milyona çekebilirsin 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

hiç bişey olmaz dosdum şifreleme sistemleri var. zaten bişey olsada arka arkaya çekim yapsalar kartından banka hemen seni arıo iptal ediyo ;)

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mavitutku bunu yazdı:

hiç bişey olmaz dosdum şifreleme sistemleri var. zaten bişey olsada arka arkaya çekim yapsalar kartından banka hemen seni arıo iptal ediyo ;)

Evet alışverişimi yaptım. İş Bankası sanal kartını kullandım. Kredi kartımda sanal kart oluşturdum. Alış veriş tutarı kadar limit belirledim. İlk defa kullandım çokta güzelmiş. Ve artık hep bu şekilde yapacağım.  Kitaplarım nasip olursa yarın gündüz alacağım...

Hacı senin dediğin nasıl oluyor. mesela adam benim kartı kopyaladı ve faklı farklı günlerde benim karttan alış veriş yaptı. Banka bunu nasıl anlayacak?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

Pikacu bunu yazdı:

mavitutku bunu yazdı:

Evet alışverişimi yaptım. İş Bankası sanal kartını kullandım. Kredi kartımda sanal kart oluşturdum. Alış veriş tutarı kadar limit belirledim. İlk defa kullandım çokta güzelmiş. Ve artık hep bu şekilde yapacağım.  Kitaplarım nasip olursa yarın gündüz alacağım...

Hacı senin dediğin nasıl oluyor. mesela adam benim kartı kopyaladı ve faklı farklı günlerde benim karttan alış veriş yaptı. Banka bunu nasıl anlayacak?

alınma ama 10yıl geriden geliyon resmen

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

musdawdaf bunu yazdı:

Pikacu bunu yazdı:

mavitutku bunu yazdı:

alınma ama 10yıl geriden geliyon resmen

hacı ben netten pek alış veriş yapmam ki.. bunlarıda bilmiyordum zaten. ha gecen böle bi sıkıştım.. tam yumurta dayanınca yaptım.

Toplam Hit: 1956 Toplam Mesaj: 11