Ideos X5 Rom Yükleme Sorunu
-
Arkadaşlar telefona rom atmaya çalışıyorum ama can't open diye hata veriyor.
harici 8gb hafıza kartı aldım romları ona attım ama onuda görmüyor.
cwn içinde format/system yapmıştım(aklımı s.kiyim niye yaptıysam) onunla alakalı diye düşünüyorum.
şuan ne telefon açılıyor(huawei ekranında kalıyor) nede cwm den rom yükleyebiliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
bu arada birazdan işe gideceğim ancak yarın mesajlarınızı okuyabilirim.
-
Çok sakat iş bunlar yav bende geçenlerde rom değiştiriyim dedim miui ye geçtim bi baktım imei uçmuş restore felan derken hallettık . Senın soruna gelınce bılmıyorum
-
yedek aldıysan cwm'den gerı yuklemeyı dene. Hafıza kartını cıkarıp dene bakalım yukluyormu. Donanımhaberde telefonun klubune yaz orda cok bılgılı elemanlar var cozerler sorununu
-
Reistyle bunu yazdı:
-----------------------------Çok sakat iş bunlar yav bende geçenlerde rom değiştiriyim dedim miui ye geçtim bi baktım imei uçmuş restore felan derken hallettık . Senın soruna gelınce bılmıyorum
-----------------------------dur oldu gibi :)
2/3 tane denedim olmadı ama aurora oldu gibi
-
vallaha oldu :)
bunun şerefine yarın güzel bir döküman yapıcam benim bigi hata yapıp 3,5 atmasın kimse
-
Nettin hocu ?
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
-----------------------------Reistyle bunu yazdı:
-----------------------------Çok sakat iş bunlar yav bende geçenlerde rom değiştiriyim dedim miui ye geçtim bi baktım imei uçmuş restore felan derken hallettık . Senın soruna gelınce bılmıyorum
-----------------------------dur oldu gibi :)
2/3 tane denedim olmadı ama aurora oldu gibi
-----------------------------Konuyu yeni gördüm.. Hocam aurora 2.09 kurduydum. Konuşurken ses iyi gitmiyodu.. Problem var mı sende?
MIUI vardı xda da, onu kullanıyorum şu an.. Gayet memnunum :))
-
@NmC hangi miui surumunu kullaniyosun hocam, bi link atar misin yahu ? ben suan aurora 3.1 update 4 + martinupdate ile sorunsuz kullaniyorum. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957
-
GrN bunu yazdı:
-----------------------------
@NmC hangi miui surumunu kullaniyosun hocam, bi link atar misin yahu ? ben suan aurora 3.1 update 4 + martinupdate ile sorunsuz kullaniyorum. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957
-----------------------------Buydu yanlış hatırlamıyosam. Yalnız bendeki 2.3.7 1-2 version daha gelmiş arada sanırım :) -
Vala zor bela kurdum vede süper çalışıyor.
Aurora 3.1 Kurdum üzerinede güncellemelerini kurdum süper oldu ideos kullanıcıları bence aurora tam bu telefona göre tabi 2 gündür kullanıyorum.
Konuşmada sorun yaşamadım.
kamera güzel.
internet avea işte idare ediyor.
kurulum için rootlu .35 kernel üzerine çok kısa sürede kuruluyor.
cwm ile yedeklicem şimdi başka romda kullanmam herhalde antutu bencmark 2876(küsüratı yanlış hatırlayabilirim) puan verdi tabi stabil olarak over c. ile daha yükseğe çıkarılabilir.