İdeos X5 Satan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    Bahsi geçen telefondan almaya karar verdim.Elinde satılık olan ya da satan bir tanıdığı olan varsa tbt içi alışveriş olsun isterim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

valla ben öyle sevdim ki askere gidecek olmama rağmen aldım ve askerden geldikten sonra kullanmak üzere kenarda tutucam satmıcam. aurora ics yani bi nevi android ics 4.1i de yüklemişim hiç kasmıyor zaten. 

sanalpazar.com'da olması lazım. hem ödeme onaylı bi sistem hem de komisyon almıyor o yüzden ordan alışveriş daha rahat.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

ben satıcaktım ama sorunsuz olduğu için cazip bir teklif almadıkça satmam.

Not ekranda çok çizik oldu sadece anlaşırsak ekranı komple değiştirip 0 ekranla satıcam. Ekran dediğim lcdnin üstünde bulunan cam kısım. Onun dışında ses kısıklığı, ekranda ışık süzmesi, ekran arasına toz kaçması v.b. gibi kronik sorunlardan hiçbiri yok. İcs yüklü. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    Kargosu osu busu verecegim toplam fiyat 400tl.Satmak isteyen olursa aramızda alışveriş olsun.Yoksa sahibinden adlı sitede bir sürü ilan var.Ordan alırım.Dediğin gbi sanalpazarada bakabilirim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

up olsun.

bi düşünürüm resimleri atim çizikler sorun değil ben değiştiririm dersen anlaşırız belki 400e.

oksijen tarafından 03/Eki/12 22:07 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Hacı bende var ideos x5 . yanlız ben bunu bi 6 ay once dusurdum camı kırıldı . kvk da yaptırdım fakat orjınal halı gıbı olmadı malesef. ekranın ıcınde toz var . cok rahatsız edıcı degıl fakat bellı oluyor .Cihaz 1 yıllık .olur dersen pm atarsın hocam

not: kasada cızık vs. yoktur . 

CnkGn tarafından 03/Eki/12 22:35 tarihinde düzenlenmiştir

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    oksijen : hocam en geç yarın öğlene kadar koymanı rica ediyorum.Elimdeki telefonu yarın tbt den müride kargolayacam telefonum yok yani.Telefonsuz kalıyorum.Hemen almam lazım.Bu arada garantisi var mı?şarj aleti vs. Herseyiyle mi göndereceksin?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

her şeyi göndericem garantisi 1 yıl daha var. Fakat ben kurban bayramına kadar telefonu satamam ben telefonsuz kalırım :d. başka birinden alman daha mantıklı olur ama teknik destek konusunda her zaman pmle rahatsız edebilirsin bildiğim kadar yardımcı olurum. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    Yok hocam o kadar zamanım yok malesef:) tamam hocam ben seni sık sık rahatsız ederim.
    CnkGn:yok hocam valla uğraşamam onla
Toplam Hit: 568 Toplam Mesaj: 9