IDM Gibi Video Çekici?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

IDM gibi izlenen videoları indirme seçeneği sunan bir download manager var mı?

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Internet Download Manager var :D

http://www.freemake.com/free_video_downloader/  süper program dene bi youtube playlist indirmek için kullanıyordum.İstediğin formatta indirmeni sağlıyor.

dyrnade tarafından 27/Haz/13 16:59 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek

download menager olmasada maxthon tarayıcı var izlediğin videoları indirebiliyosun 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

real player , firefox da sorunsuz flashları indiriyor da chrome da çalisiyormuydu hatırlamıyorum.

ayrıca flash adn video download eklentisi var firefox un.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende de şöyle bir sıkıntı var. Video izleyemiyoruz ancak youtube daki video ekranı tam yükleniyor sadece video hic bir sekilde açılmıyor.  Buna bir alternatifi olan var mı?  İşletim Sistemi mint gerçi farketmez Windows olsa da olur. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

Bende de şöyle bir sıkıntı var. Video izleyemiyoruz ancak youtube daki video ekranı tam yükleniyor sadece video hic bir sekilde açılmıyor.  Buna bir alternatifi olan var mı?  İşletim Sistemi mint gerçi farketmez Windows olsa da olur. 

video linkini VLC player ile aç yada http://flavio.tordini.org/minitube bu programı kullan çok güzel kasmadan hemen yükleniyor videolar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

firefox plugin Video Download Helper

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

Aynen bende OpenSuse kullanıyorum aynı sıkıntı var.Herşey sayfa tam yükleniyor video yüklenmiyor.Sadece bazen 10 videodan 1 tanesi izlenebiliyo oda neye göre anlamadım :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

video linkini VLC player ile aç yada http://flavio.tordini.org/minitube bu programı kullan çok güzel kasmadan hemen yükleniyor videolar.

Video linkini vlc ile denemedim ama başka video Oynatıcı ile denedim olmadı.   linktekini yarın deneyeceğim şimdilik mobildeyim. 

Download helper ve  Flashgot malesef olmadı :(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

youtube için easydownload + bir flash video indirici + down them all eklentilerini firefoxa kuruyorsun ve kafan rahattt

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Orbit downloader vardi bi aralar.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 1290 Toplam Mesaj: 11