IDM Hakkında Birkaç Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    merhaba uzun zamandır IDM kullanıyorum.Fakat hep arıyorum ama bulamadım mesela flastget te toplu indirme linki eklediğin zaman toplam boyutunu ve o anki hızına göre bi toplu bitim zamanını gösteriyor. IDM de böyle birşey bulamadım bunun için bi eklenti tarzı birşey var mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

İdm de şöle bişi var  linkleri .txt dosyasının içine koyarsın .İdm nin sol üstünde görevler yazar ordan al ı seçip tex dosyasından linkerli kattığın .txt dosyasını seçersin..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    Maldonado bunu yazdı:
    -----------------------------

İdm de şöle bişi var  linkleri .txt dosyasının içine koyarsın .İdm nin sol üstünde görevler yazar ordan al ı seçip tex dosyasından linkerli kattığın .txt dosyasını seçersin..

onu biliyorum zaman toplu olarak eklediğim linklerin bitiş zamanını göstermesini istiyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

sahin141 bunu yazdı:
    merhaba uzun zamandır IDM kullanıyorum.Fakat hep arıyorum ama bulamadım mesela flastget te toplu indirme linki eklediğin zaman toplam boyutunu ve o anki hızına göre bi toplu bitim zamanını gösteriyor. IDM de böyle birşey bulamadım bunun için bi eklenti tarzı birşey var mı?

toplam zaman IDM de sorun olamz zaten senin hızını o anda inen herkeşe bölüyor ordan bak en yüksek saatli hangisi ise odur işte yaklaşık olarak 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

sahin141 bunu yazdı:
    Maldonado bunu yazdı:

onu biliyorum zaman toplu olarak eklediğim linklerin bitiş zamanını göstermesini istiyorum.

Onu bilmiyorum ama  linkleriin bitiş zamanını ve idm kadar güzel indiren jdownlaoder i tavsiye ederim. Kenid pcmde idm ve jdownlaoder  var ikisi bi arada süper..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı:

sahin141 bunu yazdı:

toplam zaman IDM de sorun olamz zaten senin hızını o anda inen herkeşe bölüyor ordan bak en yüksek saatli hangisi ise odur işte yaklaşık olarak 

eş zamanlı olarak 1 dosya iniyor ardından diğeri başlıyor tek bi partınkini gösteriyor bana tüm partlarınki o an ki hızımdan kalan zamanını göstermesi lazım. örnek verecek olursam. Şuan idm de 50 partlık bi oyunun linkleri var ve 5. partı iniyor bu inen partın kalan zamanını gösteriyor fakat 50 partın bitmesi için gerekli olan zamanı yazmıyor ben bunu öğrenmek istiyorum bu oyun kaç saatte bitecek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

jdownlaoder 

otomatik link yakalama süper bi pro hatta ayarlarını yaparsan kendi modemide resetliyor ve 1 er 1 er indiriyor gayet güzel tavsiye ederim

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

sahin141 bunu yazdı:
    asiminnesli bunu yazdı:

sahin141 bunu yazdı:

eş zamanlı olarak 1 dosya iniyor ardından diğeri başlıyor tek bi partınkini gösteriyor bana tüm partlarınki o an ki hızımdan kalan zamanını göstermesi lazım. örnek verecek olursam. Şuan idm de 50 partlık bi oyunun linkleri var ve 5. partı iniyor bu inen partın kalan zamanını gösteriyor fakat 50 partın bitmesi için gerekli olan zamanı yazmıyor ben bunu öğrenmek istiyorum bu oyun kaç saatte bitecek.

Tamam işte bütün indirecegin partlarınn ne zaman biteceğnini ögrenmke istiyorsan idm kadar  kaliteli bir program olan jdownloader i kur ..İdm de bilimyorum ama jdownlaoderi dene bence..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    O fazla ram harcıyor ortalama 120 mb filan yiyor idm 16mb harcıyor o yüzden kullanmıyorum onu başka alternatif varas onuda kullkanabilirim ram az harcayan olsun ama :D
Toplam Hit: 953 Toplam Mesaj: 9