folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder İdm İle Torrent Çekilmiyor Mu?

İdm İle Torrent Çekilmiyor Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    arkadaslar utorrentten sıkıldım.idm serıal buldum ındıreyım dedım dırekt utorrentte atıyor ıdm ıle sadece ındırme lınkını ındırıyor torrentın kendısını cekemıyorum acaba ıdm torrent cekmıyor mu? Isohunt fılan

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

uTorrent'ın nesinden sıkıldın? Daha doğrusu sen programa hangi bakış açısıyla yaklaşıyorsunda sıkabiliyor onu anlamadım. Esas amacın dosyanın sorunsuz ve seri bir şekilde inmesi değilmi?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

http://ref5.net/web-araclari-forum61/idm-ile-torrent-indirmek-yeni-test-edilmistir-konu76580/

MustyKTE tarafından 14/Oca/13 12:05 tarihinde düzenlenmiştir

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

aman windowstan sıkılma

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    Ka1nsha bunu yazdı

aman windowstan sıkılma

nie la gul gibi linux'e gecer bir kisi daha :D

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Alternatif olarak diyeyim bi' ara flashget çekiyordu. Şimdi flashget diye bir şey var mı onu da bilmiyorum. :)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

isohunttan bir sürü torrenti çekemiyorum utorrentten kaynaklı diyorlardı ondan dedim

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 892 Toplam Mesaj: 7