İdm Problemi
-
Arkadaşlar indirmek istediğimiz şey böyle oluyor nasıl düzelte biliriz
index şeklinde oluyor :S
-
Hocam indirdigin link oludur yada siteyi desteklemiyordur. Programda bi sorun oldugunu dusunmuyrm.
-
daha önceden sorunsuz iniyormuş müşteri kullandığı için idm kullanmadığım için cevap veremedim
-
hocam siteyi desteklemediği için oluyor. diğer ihtimal ise, IDm indirmeyi, devralmadan önce browser istek yolluyor. daha sonra browser indirmeyi iptal edip IDmye devrediyor ve html olarak indiriyor.
çözüm için IDMyi kaldırıp tekrar kur ya da IDmnin ayarlarında bi tuş atıyosun o tuşa basılı tutarak tıklayınca browser istek göndermeden önce IDm indiriyor. (Bu tuş genelde browserlarda ctrl tuşu)
-
gerung bunu yazdı:
-----------------------------hocam siteyi desteklemediği için oluyor. diğer ihtimal ise, IDm indirmeyi, devralmadan önce browser istek yolluyor. daha sonra browser indirmeyi iptal edip IDmye devrediyor ve html olarak indiriyor.
çözüm için IDMyi kaldırıp tekrar kur ya da IDmnin ayarlarında bi tuş atıyosun o tuşa basılı tutarak tıklayınca browser istek göndermeden önce IDm indiriyor. (Bu tuş genelde browserlarda ctrl tuşu)
-----------------------------teşekkür ederim iletiyim hemen
-
daha önce IDM yüklemiştim ve bir süre kullandım ancak daha sornra
" sahta bir seri numarasıyla kaydedildi " dedi ve kaç tane IDM yüklediysem hep aynı sorunu veriyor
deneme sürümlerini yüklüyorum fakat aynı sorunu veriyor...
bu sorunu nasıl giderebilirim bilen mürid varmı.....
-
asi27 bunu yazdı
" sahta bir seri numarasıyla kaydedildi " dedi ve kaç tane IDM yüklediysem hep aynı sorunu veriyor
-
asi27 bunu yazdı
teşekkürler
adrestekini indirdim kurdum daha önce ama ben de aynı sorunu veriyor sahte sürümle kayıt etti diye...
eski IDM in eklentileri bir yerde kalmış olmalı ama nereden silecem o eklentileri bulaamıyorum...
-
asi27 bunu yazdıasi27 bunu yazdı
teşekkürler
adrestekini indirdim kurdum daha önce ama ben de aynı sorunu veriyor sahte sürümle kayıt etti diye...
eski IDM in eklentileri bir yerde kalmış olmalı ama nereden silecem o eklentileri bulaamıyorum...
hocam kurulumu yapın. idm sahte lisans penceresi gelicek onu görev yöneticisinden sonlandırın.
benim crack.exe yi yönetici olarak çalıştırın sag tıklayıp ordan kayıt yapın. kayıt yapmadan önce regeditteki eski lisans bilgilerini tamamen temizliyor. öyle birşey dememesi lazım yani. programı yönetici olarak çalıştırdıgınızdan emin olun.
iyi geceler
-
hosts kadar her şey normal host tıklıyorum yukardeki gibi bir açılama yapıyor..
googl den bir şeyler indireyim dedmim denedim bu seferde yukardaki hata kodunu veriyor...
yardımın inin teşekkürler ...
iyi geceler..
-
asi27 bunu yazdı
kayıt defteri girdisi değiştirmen lazım ahmetturan.com/.org/.net ten birinde vardı idm sürümü onu kullan mis gibi kayıt defterini de veriyor sagolsun