İdm Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

Arkadaşlar indirmek istediğimiz şey böyle oluyor nasıl düzelte biliriz

index  şeklinde oluyor :S

Break Dance Bboy MaxeL
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    Hocam indirdigin link oludur yada siteyi desteklemiyordur. Programda bi sorun oldugunu dusunmuyrm.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

daha önceden sorunsuz iniyormuş müşteri kullandığı için idm  kullanmadığım için cevap veremedim

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gerung
    gerung's avatar
    Erkek

hocam siteyi desteklemediği için oluyor. diğer ihtimal ise, IDm indirmeyi, devralmadan önce browser istek yolluyor. daha sonra browser indirmeyi iptal edip IDmye devrediyor ve html olarak indiriyor.

çözüm için IDMyi kaldırıp tekrar kur ya da IDmnin ayarlarında bi tuş atıyosun o tuşa basılı tutarak tıklayınca browser istek göndermeden önce IDm indiriyor. (Bu tuş genelde browserlarda ctrl tuşu)

Seni sevmek ibadetim, ama sevemem cenabetim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

gerung bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam siteyi desteklemediği için oluyor. diğer ihtimal ise, IDm indirmeyi, devralmadan önce browser istek yolluyor. daha sonra browser indirmeyi iptal edip IDmye devrediyor ve html olarak indiriyor.

çözüm için IDMyi kaldırıp tekrar kur ya da IDmnin ayarlarında bi tuş atıyosun o tuşa basılı tutarak tıklayınca browser istek göndermeden önce IDm indiriyor. (Bu tuş genelde browserlarda ctrl tuşu)

-----------------------------

teşekkür ederim iletiyim hemen

Break Dance Bboy MaxeL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

daha önce IDM yüklemiştim ve bir süre kullandım ancak daha sornra 

" sahta bir seri numarasıyla kaydedildi  " dedi   ve kaç tane IDM yüklediysem hep aynı sorunu veriyor

deneme sürümlerini yüklüyorum fakat aynı sorunu veriyor...

bu sorunu nasıl giderebilirim bilen mürid varmı.....

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    asi27 bunu yazdı

" sahta bir seri numarasıyla kaydedildi  " dedi   ve kaç tane IDM yüklediysem hep aynı sorunu veriyor

http://www.tahribat.com/Forum-Internet-Download-Manager-Surekli-Guncel-Crack-Setup-Crack-Anlatim-144902/

http://www.leyladansonra.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
     asi27 bunu yazdı

http://www.tahribat.com/Forum-Internet-Download-Manager-Surekli-Guncel-Crack-Setup-Crack-Anlatim-144902/

teşekkürler

adrestekini indirdim kurdum  daha önce  ama  ben de aynı sorunu veriyor   sahte sürümle kayıt etti diye...

eski IDM in eklentileri bir yerde kalmış olmalı ama nereden silecem o eklentileri bulaamıyorum...

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    asi27 bunu yazdı
     asi27 bunu yazdı

teşekkürler

adrestekini indirdim kurdum  daha önce  ama  ben de aynı sorunu veriyor   sahte sürümle kayıt etti diye...

eski IDM in eklentileri bir yerde kalmış olmalı ama nereden silecem o eklentileri bulaamıyorum...

hocam kurulumu yapın. idm sahte lisans penceresi gelicek onu görev yöneticisinden sonlandırın.

benim crack.exe yi yönetici olarak çalıştırın sag tıklayıp ordan kayıt yapın. kayıt yapmadan önce regeditteki eski lisans bilgilerini tamamen temizliyor. öyle birşey dememesi lazım yani. programı yönetici olarak çalıştırdıgınızdan emin olun.

iyi geceler

http://www.leyladansonra.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

hosts kadar  her şey  normal host tıklıyorum  yukardeki  gibi bir açılama yapıyor..

googl den bir şeyler indireyim dedmim  denedim bu seferde yukardaki hata kodunu veriyor...

yardımın inin teşekkürler ...

iyi geceler..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    asi27 bunu yazdı

kayıt defteri girdisi değiştirmen lazım ahmetturan.com/.org/.net ten birinde vardı idm sürümü onu kullan mis gibi kayıt defterini de veriyor sagolsun

I am Jack's inflamed sense of rejection
Toplam Hit: 1895 Toplam Mesaj: 11