IDM'de Sıralı İndirmek
-
arkadaşlar torrent linki çekemiyoruz sanıyorum direkt utorrente atıyor ancak letitbitten olsun ya da başka yerden sıralı bir şekilde partları indirmek istiyorum premiumsuz şekilde yani
http://www.saglamoyun.com/2012/09/battlefield-3-full-sorunsuz-indir.html
ve
buradakileri şu an idm ile çekiyorum getripz den premium yaptım ama mesela 1.part inince 2.ye geçsin ki daha hızlı insin nasıl ayarlarız? birde torrenti çekme şansımız var mı? idm sanki daha seri çekiyor gibime geldi
-
senkronizasyon kuyrugu var. tum dosyalari secip sag tik kuyruga tasi senkronizasyon kuyrugunu sec. sonra is duzenleyiciye tikla ordan senkronizasyon kuyrugunu secip ayni anda indirme gibi bir bolum var onu 1 yap sirayla indirir.
-
ee kodları idm otomatik olarak giriyor mu ? jdownloader kullan
-
yunusdogan bunu yazdı
ee kodları idm otomatik olarak giriyor mu ? jdownloader kullan
premiuma çevirilmiş linkleri indirmek için soruyor arkadaş
-
isot99 bunu yazdısenkronizasyon kuyrugu var. tum dosyalari secip sag tik kuyruga tasi senkronizasyon kuyrugunu sec. sonra is duzenleyiciye tikla ordan senkronizasyon kuyrugunu secip ayni anda indirme gibi bir bolum var onu 1 yap sirayla indirir.
denedim yine 3 ünü aynı anda çekiyor
-
iş düzenleyici olsa gerek ordan hangi kuyruğu seçiyorsan eşzamanlı indirme sayısı var onu arttırabilir yada düşürebilirsiniz eşzamanlı down sayısı ayarlanabiliyor.