IDM'de Sıralı İndirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar torrent linki çekemiyoruz sanıyorum direkt utorrente atıyor ancak letitbitten olsun  ya da başka yerden sıralı bir şekilde partları indirmek istiyorum premiumsuz şekilde yani 

http://www.saglamoyun.com/2012/09/battlefield-3-full-sorunsuz-indir.html

ve

www.getripz.pl

buradakileri şu an idm ile çekiyorum getripz den premium yaptım ama mesela 1.part inince 2.ye geçsin ki daha hızlı insin nasıl ayarlarız? birde torrenti çekme şansımız var mı? idm sanki daha seri çekiyor gibime geldi

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    senkronizasyon kuyrugu var. tum dosyalari secip sag tik kuyruga tasi senkronizasyon kuyrugunu sec. sonra is duzenleyiciye tikla ordan senkronizasyon kuyrugunu secip ayni anda indirme gibi bir bolum var onu 1 yap sirayla indirir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ee kodları idm otomatik olarak giriyor mu ? jdownloader kullan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

ee kodları idm otomatik olarak giriyor mu ? jdownloader kullan

premiuma çevirilmiş linkleri indirmek için soruyor arkadaş

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    isot99 bunu yazdı
    senkronizasyon kuyrugu var. tum dosyalari secip sag tik kuyruga tasi senkronizasyon kuyrugunu sec. sonra is duzenleyiciye tikla ordan senkronizasyon kuyrugunu secip ayni anda indirme gibi bir bolum var onu 1 yap sirayla indirir.

denedim yine 3 ünü aynı anda çekiyor

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

iş düzenleyici olsa gerek ordan hangi kuyruğu seçiyorsan eşzamanlı indirme sayısı var onu arttırabilir yada düşürebilirsiniz eşzamanlı down sayısı ayarlanabiliyor.

Toplam Hit: 896 Toplam Mesaj: 6