folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder IDT High Definition Audio Codec Kafayı Yemek Üzereyim

IDT High Definition Audio Codec Kafayı Yemek Üzereyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Abi pcye format attım xp sp3 yukledim 2 gündür drivarları yuklemeye calısıorum wifi daha sımdı yukleyebıldım. Tek su kaldı driverini yuklerken hata verıyor nette cok bakındım microsoft icin UAA veri yolunu kaldırın ole deneyın dıor ama onu kaldırıorum res ten sonra kendını yıne yukluor emin degılım gercı yuklemese bile yine olacagını lutfen yardımcı olun vallaha cainnet geçirdim gecirecegim. Elimde driver var xp sp3 kurdum laptop markası dell inspiron n5050 i3

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

hocam aynı lanet bana da olmuştu Hp laptopa birşekilde kurdum o IDT yi ama nasıl'ını hatırlayamıyorum.. bir bakayım laptopa belki işine yarar birşeyler bulabilirim..

DBD 3docean.net/user/nokuf exarch.artstation.com Instagram.com/exarch.art
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

vallaha cok ıyı olur kardesım ınan suurumu kaybettım az once gttım bı bılgısayarcı ıle kavga ettım ılk defana bı teknık servıse gıttım adamda xp olmaz desteklemez falan fılan dedı kavga edıordum az daha tartıstık bıraz sımdı wifi yi kurabıldım kendı ımkanımla ama ıste olay uaa veri yolunda gıbı sankı ama o kendını sureklı gerı kuruor. onu kaldırdıktan sonra driverı yuklerken once o kuruluor otekı yıne yarısında hata raporu cıkıor kapatıor kendını :S .

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

SP59882 / 1.0.6433.0 sürümü yüklü hocam.. upload ediyorum biter birazdan..

___

http://s2.dosya.tc/server2/5jj9jz/SP59882.rar.html 34.7 MB

umarım işine yarar..

Ceoden tarafından 11/Tem/15 16:40 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

valla elimdede var ama işte hata raporu çıkıyor yuklemenın ortasında insallah bide seninkini deneyeyim bakalım olucakmı

yok kardeşim seninki direk desteklemiyor diyor ya :S

rushOut tarafından 11/Tem/15 16:45 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

hadi ya :/ UAA'n kendini geri yükleme sorunuyla da karşılaşmıştım ama 11/2014 de yüklemişim çözümünü hatırlayamıyorum.. realtek denedin mi peki?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

alllah belesını versin ya tekrar win7 kurucam sımdı onu ındırıorum lanet olsun yemin edıorum delirtti beni persembeden berı neyse sagolasın kardesim yınede

Toplam Hit: 964 Toplam Mesaj: 7
idt high definition audio codec