İe 8 Beta"Da Sorun (Kaldırılamama Sorununun Cevabı)
-
Bazı XP kullanıcıları IE8 Beta 2'yi neden kaldıramadığının cevabı bulundu.
MS'in açıklaması, bazı XP kullanıcılarının IE8 Beta 2'yi neden kaldıramadığının cevabını veriyor.
Internet Explorer 8 Beta 2'nin yayınlanması ile birlikte, bazı XP kullanıcılarından alışılmamış şikayetler gelmeye başladı. Bu şikayetlerde IE8 Beta 2'yi kuranların daha sonra bu betayı sistemden kaldıramadıklarından bahsediliyor.Microsoft program müdürü Jane Maliouta, blog sayfalarında yaptığı duyuru ile bu sorunun kaynağını açıkladı. Eğer sisteminide IE8 Beta 1 kuruluysa ve daha sonra da Windows XP SP3'ü kurduysanız, Beta 2 konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü böyle bir sisteme IE8 Beta 2 kurulduğunda, artık Beta 2'yi ve SP3'ü sistemden kaldırmak gibi bir şansınız kalmıyor. Tabi gelecekte yayınlanacak yeni sürümleri kurmanız mümkün...
Öncelikle şu 2 soruya yanıt aramalısınız:
1- Sisteminizde XP SP3 kurulu mu?
2- Denetim Masası'ndaki "Program ekle-kaldır" seçeneğinde IE 8 Beta 1'in "Kaldır" düğmesi kullanım dışı mı?İki soruya da cevabınız evetse, bu durumda IE8 Beta 2'yi kurmadan önce sırasıyla aşağıdaki adımları uygulamanız gerekiyor. Aksi halde IE 8 Beta 2'yi kurarsanız, hem onu, hem de SP3'ü sistemden kaldırma şansınız kalmayacaktır. Zaten bu durumda Beta 2, kurulum sırasında sizi yukarıdaki pencere ile uyaracaktır.
1- Windows XP SP3'ü sistemden kaldırın.
2- Internet Explorer 8 Beta 1'i sistemden kaldırın.
3- Windows XP SP3'ü tekrar kurun.
4- Internet Explorer 8 Beta 2'yi kurun. -
Zaten ingilzice diye indirmemiştim :)
-
ben indirdimde saçma sapan hatalar vermişti :D yüklememiştim
-
ie nin stabili sorunlu betası hiç çekilmez :D
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
ie nin stabili sorunlu betası hiç çekilmez :D
-----------------------------eeth hacı aynen ya ota çöpe hata verio :|
-
abi akıl var mantık var.Yeni ie çıktı tamam güzel (ilk tablı halini diyorum) nasıl çalışıyorud ?Yeni tab açtığında tekrar bir google penceresi açıyordu.Yani iki saat bekliyordun.Slim browser, maxthon dediğimiz saçma explorer tabanlı brwoserlar bile explorerdan daha iyi şekilde kullanıyordu explorerı.
Firefox varken bilmiyorumda explorer pek kullanılmaz.Anca internet kafe, şirketler şu bu.
Biz hız tuttkunuz firefox yaşasın!!
-
türkçe olana kadar ie 7 :P
-
format attıkdan sonra ie7yi kurmadım ie6 duruyo hala
ie6 rulzz :D
daha çabuk açılıyo ie6 sekme yok bişi yok rahatım(normalde ff kullanıyom)