İ.E. 8 Türkçe Yerine İngilizce Yükledi
-
Arkadaşlar merhaba makinamda vista sp2 tr kurulu lisanlı kullanılıyorum bugün güncelleme yaptım 15 tane güncelleme yaptı açtı kapadı bilgisayarı ama i.e 8 sıfırda yüklemiş onuda ingilizce olarak yüklemiş bunu nasıl kaldıra bilirim türkçesini yüklemek istiyorum
-
microsoft.com/turkey e gir
yüklemelere gir ie 8i bul dili türkçe yap chance de sonda download a tıkla türkçesini indir
üstüne kur bakalım ne olacak :) Güncelleştirmeleri aldın sakın sistemi geri döndürme çok pis oluyo :D
-
Onu yaotım bana kullandığın sürüm daha güncel yükleyemezsin dedi,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------vayy ibne vay :)ozaman sende kaldır ie8 zi tekrardan kur
kaldırdıktan sonra reset at
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------vayy ibne vay :)ozaman sende kaldır ie8 zi tekrardan kur
-----------------------------Aynen öyle üstadım ama kaldıramıyorum bir türlü nereden kaldırıcam ?
-
program ekle kaldıra bak :W orda yoksa aynı yerde sistem bileşenleri var :W kaldır ordan
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Aynen öyle üstadım ama kaldıramıyorum bir türlü nereden kaldırıcam ?
-----------------------------program ekle kaldırda yokmu
-
program ekle kaldır - windows bileşeni ekle kaldır var ordan sec kaldır ama kalkmıyorki heryerden seylerini siliyo calıstıra iexplore yazıyon gene geliyo lanet olsun.
-
kerim bunu yazdı:
program ekle kaldır - windows bileşeni ekle kaldır var ordan sec kaldır ama kalkmıyorki heryerden seylerini siliyo calıstıra iexplore yazıyon gene geliyo lanet olsun.
-----------------------------Aynen öyle üstadım herifler zorla ingilizce kullandırtıyorlar bana kullanmak istemiyorum ama kullanacaksın diyorlar lanet olsun ne yapacağım yav,