IE Kullanıcı Bilgisi Değiştirme Programı - Firex
-
Arkadaşlar sizlerle kendim yazdığım bir programı paylaşmak istedim.Internet Explorer tarayıcı versiyonumuz bildiğiniz üzere asp ve php kodlarıyla çok kolay elde edilebiliyor Mozilla/ vs vs gibi bilgiler.Tahribat.com"un da online listesinde görmüşsünüzdür bu bilgileri.Bu programı tarayıcı bilgilerimizi istediğimiz gibi kolayca değiştirebilmemiz,bilgilerimizi filtrelememiz yada tarayıcı bilgilerimizle birlikte bazı açıkları kullanabilmemiz için yazdım.Açık kısmına gelirsek örneğin bazı sitelerin adminleri bu bilgileri kayıtlarında tutarlar ve öyle bir bilgiyide çeşitli script işaretlerinden arındırarak listeletmek çoğu adminin aklına gelmez.Bu yolla çeşitli xss açıklarından faydalanarak adminin cookiesini çalabilir yada duruma göre çeşitli asp,php kodlarını çalıştırabiliriz.Diğer bir konu bilgilerinizi değiştirsenizde Mozilla 4.0 vs yazmaya devam etmesi.Bunun sebebi kullandığınız tarayıcının bu bilgiyi kendi exesinde tutmasıdır.Fakat ondan sonra gelen tüm alanları değiştirebilirsiniz.Saygılarımla..
http://freehost07.websamba.com/gtacenterx/ieua.rar -
paylaşımın için sağol hocam :)
güzel programlar yazman dileğiyle..
-
Hoca mesajı düzenlerken link silinmiş :) şimdi tekrar yerinde
-
Paylaşımın için teşekkürler =)
bi bakalım işe yarıormu... -
Eline sağlık hoca..
güzel program ;) -
abş hakaten deşet bi program :P
eline sağlık