IELTS Essay Kontrolü ?
-
IELTS benzeri bir üniversitenin hazırlık atlama sınavına hazırlanıyorum eylül ayın da
Sınav için Writing yazıyorum . IELTS disscus essay kalıbı ile yazılan essayler bunlar
bunları kontrol ettirmem gerek , kontrol su şekilde oluyor
gramer hataları
Reason-Causes hataları
ve devamında neler olabileceği.
Örnek bir Writing bırakıyorum
https://docs.google.com/document/d/1WGM5xaY_dTxp8mcgFbzGMg24MYzfTd0WRpJ4f1BJRH0/edit?usp=sharing
Şöyle bir fikrim var öğrenciyim bende sonuçta ingilizce öğretmenliği okuyan yada böyle işlerle uğraşan bir öğrenci olursa 3 5 birşeye tanesini okutabilirim hem benim işim görünür hemde o birşeyler kazanır . Hatta speaking sınavımda var beraber pratik yapabileceğim biri olursa daha iyi olur kurslara yada başka şeylere para vermek istemiyorum.
Atakan tarafından 08/Tem/17 22:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam bende cause-effect kalıbı var atayım mı?
-
-
67Impala bunu yazdı
olabilir hocam her türlü materyalin yararı olur, Teşekkür ederim şimdiden :)
-
hocam speaking için cambly uygulamasını tavsiye ederim... bire bir türkçe bilmeyen fluent konusan hocalarla konusuyorsunuz dolar üzerinden oldugundan biraz pahalı ama işe yariyor... tecrübe ile sabit
(ilk 15 dk ücretsiz deneme olması lazım) -
317seref bunu yazdı
hocam speaking için cambly uygulamasını tavsiye ederim... bire bir türkçe bilmeyen fluent konusan hocalarla konusuyorsunuz dolar üzerinden oldugundan biraz pahalı ama işe yariyor... tecrübe ile sabit
(ilk 15 dk ücretsiz deneme olması lazım)Bakıyorum hocam
Up