İETT Kartlarındaki Para Alma Durumu
-
Merhaba arkadaşlar,
Malum öğrenciyim ve elimdeki kaynakları en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Yani elimdeki kıt kaynaklarla istediklerimin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Allaha şükür iş buldum, çalışıyorum. İş yeride sosyal imkanladan dolayı İETT Öğrenci Kartı'na aylık yükleme yapıyor. Pazartesi de 200 basımlık yapacaklar.
Ben işe girmeden bir kaç gün önce kendim aylık 200 basım yapmıştım ve işyeride kartıma 100 lira yatırdı. Benim kendim yapmış olduğum 200 basımlık bitti ve ben 100 liradan kullanmaya başladım. 50 lira civarı bir para kaldı.
Şöyle bir durum var. Ben İETT Öğrenci Kartı'nın içinden bu parayı alabilir miyim? Böyle bir imkan var mı? Alırsam nereden alırım?
-
hocam bir dönem şunu yaptığımı hatırlıyorum akbili götürüp verip içindeki parayı ve akbil depozitosunu alıyordum. ama çok eskidendi şimdi öğrenci akbilindeki para olayı nasıl oluyor bilmiyorum ama. Şunu da yaptım bu sene akbili yenilemem gerekiyodu gittim bir bayide yeniledim adam eski kartı aldı direk dedim içinde para vardı onun incirlide metroda belbim var oraya git aktarıyorlar dedi gittim 5 dk da hellettiler ama çıkartıp parayı vermezler heralde.
-
Hocam bana direk içindeki parayı çıkartıp vermesi lazım.
-
İncirli deki metro durağının orda belbim var ordan alabilitsin
-
tagext bunu yazdı
Yine hala vermeye devam ediyor mudur?
-
Büyük ihtimal verirler ya iett yi ya alo 153 ü ara bilgi verirler.
-
Dilekçe falan istiyorlar kimlik fotokopisi cart curt incirli metro belbim var içerde oraya bi danış istersen.
-
verirler. hatta istersen akbilini iade edip depozitosunuda geri iade alabilmen gerekli. Yonetmelik degistirmek onlarda kolay olmuyor.
-
daha önce 5 tl ihtiyacım olmuştu.Otobüste şöförle anlaştım.akbil bastım 5 tl verdi bana.Çatalcada Hem para Hem Akbil geçiyor
-
Pikacu bunu yazdıtagext bunu yazdı
Yine hala vermeye devam ediyor mudur?
Oranın olayı o. Bozuk karttan para aktarma, iade vs ne kadar abidik gubidik akbil işi varsa orda yapılıyor.