folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İexplorer Sorunu :( Bir Yardımcı Olurmusunuz..

İexplorer Sorunu :( Bir Yardımcı Olurmusunuz..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    arkadaslar bir kac gundur pc de iexplorer sorun cıkartıyor.. internet sayfasını acıyorum. 2 sanıye 3 sanıye sürmeden donuyor:( we ardından su yazı cıkıyor :/ http://img248.imageshack.us/my.php?image=askp7.png    anlamadım hala sorunu çözemıyorum bir yardımcı olursanız cok makbule gecer.

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    hoca internet exploreri yeniden kur sorunun düzelir umarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Msn messengerdan çıkınca da aynı hatayı veriyor benim bilgisayar da birkaç günden beri. Msn kaldırıp bi daha kurdum ama düzelmedi..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    kurulumla ilgili hatalar var.Rame attıkları kısmı okuyamıyorlar o yüzden öyle bir hataya sebep oluyor.Ie yi tekrar kurun ya da güncelleştirin.Olmazsa firefox deneyenilirisiniz

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bendede bu sorun var ama hiç takmıyorum.. kapandıgı zamanda böle hata weriyor.. tamam diyip sallıyorum :D

Firefox Dene bence.. yada opera..

Yetim düşler bekçisi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

arkadaşım verdiği hata kodu ile biraz araştırma yaptım,ama tam bi sonuç alamadım.çoğu kişi donanımsal çoğuda,diğer yazılımsal prplemlerden kaynaklandıgı kanaatinde.

Muhtemel çözüm: i.explorerdeki eklentilerin hepsini kaldır bi tekrar dene bakalım.düzelmesse sistemi daha önceki bi tarihe geri yükle

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 837 Toplam Mesaj: 6