İf İçerisinde Div Kullanımı
-
Arkadaşlar aşağıda ekrana sonuç yazdıran bir sorgum var. Ben bu sorgu sonucunu belli class lar içerisinde yazdırmak istiyorum. Fakat olmuyor.
En sonra var olan echo nun yazdırmış olduğu sonuçları ayrı ayrı divler içerisinde nasıl kullanabilirim ? Mesela 123 sonucunu belli bir class içine yazdırmak istiyorum yada 456 sonucu farklı bir lass içine gibi..
if(mysql_num_rows($sorgu)<1){ echo "<li>bıdıbıdı</li>"; } else{ echo "Bıdı bıdı.<br><br>Sıralama 1 Sıralama 2 Sıralama 3<br><br><br>"; while($row = mysql_fetch_array($sorgu)){ echo "<li><a href='?arama=".$row['abc']."'>".$row['123']." ".$row['456']." ".$row['7889']."</a></li>"; } } -
-
span etiketi ile yapsan? illa li'nin içinde div açman gerekiyor mu?
-
if(şart koşulu){ echo ' <div class="div adı"> Div içine gelecek kodlar </div> '; } -
while($row= mysql_fetch_array($sorgu)){?><li><a href="?arama=<?=$row['abc']?>"><span class="class1"><?=$row['123']?></span><span class="class2"><?=$row['456']?></span><span class="class3"><?=$row['7889']?></span></a></li><?php}?>Div yerine span kullanırsan daha uygun olur. -
Austen'ın söylediği de oldu fakat span kullanımı daha rahat geldi. Teşekkür ederim yardımlar için.
iLLuMiNaTi tarafından 10/Ara/15 15:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Şöylede yapabilirsin hocam :
if(mysql_num_rows($sorgu)<1){ echo "<li>bıdıbıdı</li>"; } else{ echo "Bıdı bıdı.<br><br>Sıralama 1 Sıralama 2 Sıralama 3<br><br><br>"; while($row = mysql_fetch_array($sorgu)){ ?> //burayı normal html sayfası gibi kullanırsın.. </div><? echo $degisken ?> </div> //değişkenlerini de bu şekilde gösterebilirsin. <?php } }
ndmylmz tarafından 10/Ara/15 15:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Austen bunu yazdı
Bunu yaptığım zaman arama sonucunu boş döndürüyor arama= kısmına abc yi atamıyor. Bu neden olabilir ?
iLLuMiNaTi tarafından 10/Ara/15 15:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Tırnaklara tekrar bir bakmak lazım. Atladığım bir yer olabilir. Onun dışında abc verisi çekilemiyor olabilir. Düzgün geldiğinden emin olmak lazım.
-
Austen bunu yazdı
Tırnaklara tekrar bir bakmak lazım. Atladığım bir yer olabilir. Onun dışında abc verisi çekilemiyor olabilir. Düzgün geldiğinden emin olmak lazım.
abc verisi çekiliyor gelişinde hiçbir sorun yok.
tırnakları kontrol edelim.