Ifade İcin Aranma Emri Vs,
-
Merhaba dostlar, bundan bikac hafta once aranmam var diye alinmistim belki konuyu gorenleriniz vardir.
Istanbulda ikamet ettigim adrese bagli karakoldan arandim, ifade vermem gerektigi soyleniyor. Ben burda ifadeyi verdim haftalar gecti simdi ordan aradilar.
Acaba evrak oraya gec ulasmis vs. olabilir mi ? Yoksa tekrardan ifade vermem mi isteniyor.
Cok kararsiz kaldim, nasil ogrenebilirim mevzuyu. Buraya yonlendirdim dosyayi ama. Evragin gec ulasma ihtimali varmi acep ?
yani 1 temmuzda ifade verdigim bi konuda bu kadar kisa surede tekrar ifadem istenir mi ? Tekrar ifade isteme olayi varmi zaten ?
-
eksik kalan bir husus olabilir. sorulması gereken başka bir soru daha ortaya çıkmış olabilir, o yüzden tekrar ifadeye çağrılıyor olabilirsin. ama evrakın geç gelmesi de muhtemel. karakolu arayıp ilgili dosya numarasını öğrenerek adliyeden bilgi almak en mantıklısı.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
eksik kalan bir husus olabilir. sorulması gereken başka bir soru daha ortaya çıkmış olabilir, o yüzden tekrar ifadeye çağrılıyor olabilirsin. ama evrakın geç gelmesi de muhtemel. karakolu arayıp ilgili dosya numarasını öğrenerek adliyeden bilgi almak en mantıklısı.
hangi adliyeyi arayacagim hocam buyukcekmece cumhuroyet bassavciligindan gonderilmis talimat
-
EnableTurk bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
hangi adliyeyi arayacagim hocam buyukcekmece cumhuroyet bassavciligindan gonderilmis talimat
büyükçekmeceyi arıcan o zaman
-
boşuna stres yapma kardeşim son kaçınılmaz son ne olursa olsun gideceksin oraya başka çaren yok git kurtul benden sana tavsiye.