İflahımız Gevreldi( İlk Yaz Diyarbakıra Geldi...)
-
Valla bugün dışarıya kadar çıktım var ya ne sıcak abi ya... Gerçekten diyarbakıra yaz geldi... Sıcaklık 30 derecenin üstünde :))) Acaba sizin memleketlerde durum nasıl merak ediyorum :D
-
Burası Giresun valla. Ne Olcağı belli olmaz. Ama bugün hava güzeldi. Ama şimdi dışarıya bakıyorum d. Pek iyi olcak gibi değil :D
-
bugunde gebze cok sıcaktı yaa :S
evden dısarı fazla cıkmam ekmek almaya fırına gidicem die bi cıktım :D 2 dakkalık yolda 2 şişe su içtim
eve gelen kadar götümden ter aktı :D
34 derece sıcaklık var burda:D
-
AsLında Bu Sene Çok Sıcak Gececek Gibi Görünüyor
-
elazığ dün 35 dedi ama bu gün 29-30 yanıoz amk..
-
Adanaya hic gelmeyin goldede 38 guneste 45-46 derece...dus aliyorum dus alirken terliyorum :S...gavur ami gibi yaniyor burasi...neyse biz sansliyiz cehenneme gidince sicaga alisik oldugumuz icin pek etkilenmeyiz :D
-
1 hafta içinde 8 derece artcakmış diolar :D
-
biz bugün öğlelerde arkadaşlara parktaydık. varya ne sıcaak uuuuu :D hava çok sıcaktı. durduğun yerde terliyoduk. saat 19:00 larda yağmur yağdı, biraz da gök gürledi :D burası Karaden,z Bölgesi/Trabzon/Akçaaat. Heran herşey olablir
-
hojalar bi tarafım açıldı yaw :S gece yatarken sadece şort giyom ne atlet var ne bişy..yatarken de odanın tüm pencelerini ve balkonu açıyom..yarın balkonda uyuyacam..tarzana dönüyoz geceleri yaw :D