folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder İframe Hakkında Bi Soru ( Sayfanın Bi Kısmını Göstermek )

İframe Hakkında Bi Soru ( Sayfanın Bi Kısmını Göstermek )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.şu yaptıım kahrolası sınavlar sitesi sms amaçlıydı ya

şimdilik idare edecek bi sms koyacağım oraya ama direk kodları gömünce ana serveri izin vermiyor.

iframe olarak gömeceğim.ama kendi reklamları var google , benimkilerde var rapiklik oluyor :)

iframeyi ekledikten sonra boyutu küçültüp sms kadar bi yer kaplatıyorum ama orası sağda kalıyor reklamlar solda.birazdan resimde atarım.

kısacası şöyle olcak :

a.html sayfasından b.html sayfası iiframeyle çağırılacak , ama b.html sayfasının xx yy koordinatları arası gözükecek..scrolleri kapatıyorum sadece gösterilecek yer kaldı..

hadi yardım edinde gömeyi sistemi siteye , sms türkiyeyi engellemeden yayınlayayım :D

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    valla iframelerle o kadar uğraşırım ama öyle bişey yok sanırım :) kaç pixel olarak vs. açıyorsun ama sayfanın belirli bir kordinatını alıyormusun alamıyormusun bilmiyorum fakat javascript ile belki yapılabilir dediğin araştırmak lazım.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

buzul nolur yardım et java falanda olur senin verdiğin host zaten asp de olur :D

ama lazım işte napcez :/

büdüt :

http://forum.ceviz.net/sitemap/t-48587.html

burda böyle bişeyden bahsedilmişte nasıl olduğunu anlayamadım anlayabiler varsa açıklayabilirmi acaba .. :? 

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djmatrax
    djmatrax's avatar
    Erkek

iframeye gerek yok bak sana daha guzel bir kod veriyorum bu kodu yonledirecegin sayfadaki linke bırakıcaksın

örnegin :  index sayfasından alt bir sayfayı çagırmak yada ..... sms yazısına tıklayarak açılan yeni sayfa gibi...

KOD:
    javascript:void%20window.open('sms.htm','','top=10,left=10,width=300,height=220,buttons=no,scrollbars=no,location=no,menubar=no,resizable=no,status=no,directories=no,toolbar=no')

sms.htm yerine açmak istedigin sayfanın ismini yaz
    width=,height=  yukseklikle yatay yani senin dedigin x y ayarlarını kontrol için
    Digerlerinide sen kurcala................ :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    djmatrax bunu yazdı:
    -----------------------------

iframeye gerek yok bak sana daha guzel bir kod veriyorum bu kodu yonledirecegin sayfadaki linke bırakıcaksın

örnegin : index sayfasından alt bir sayfayı çagırmak yada ..... sms yazısına tıklayarak açılan yeni sayfa gibi...

KOD:
    javascript:void%20window.open('sms.htm','','top=10,left=10,width=300,height=220,buttons=no,scrollbars=no,location=no,menubar=no,resizable=no,status=no,directories=no,toolbar=no')

sms.htm yerine açmak istedigin sayfanın ismini yaz
    width=,height= yukseklikle yatay yani senin dedigin x y ayarlarını kontrol için
    Digerlerinide sen kurcala................ :)

-----------------------------

peki x ve y yi nasıl öğrenebilirim deneme yanılmayla mı deneyeyim  , kodu nereye ekleyecxeğimi anlayamadım bide.. 

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djmatrax
    djmatrax's avatar
    Erkek

x ve y için     x=widht:   y=height    deneme yanılma ile tam olarak nasıl bişey istedigini buraya sayılar yazarak gorebilirsin ornegin basta 300 e 200  dene ondan sonra degiştir linki de url kısmına yazıyosun  ornegin sms yazısına link veriyosun ya haa  işte oraya bu kodu yazıyosun yada sms yazısına link olarak veridigim kodu yaz..........

Toplam Hit: 2416 Toplam Mesaj: 6