folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder İframe İle Gösterilemeyen Sayfalar İçin Çözüm

İframe İle Gösterilemeyen Sayfalar İçin Çözüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

s.a
    iframe ile bazı sayfalar gösterilemiyor youtube ve sözlükler bunlardan bazıları. bir şekilde başka bir sayfa içerisinde iframe ile çağrılmayı engellemişler nasıl yaptıklarını bilemiyorum tabii bunu aşabilmek için bir yol varmı acaba?

http://forum.ceviz.net/javascript-dh...engelleme.html (Sayfanın Diğer Sitelerde IFrame İçinde Gösterilmesini Engelleme)
    şuradaki arkadaşın yapmak istediğinin tam tersinin yapmak istiyorum kısaca o iframeyle sayfasının gösterilmemesini istiyor bense ifarme ile sayfasının gösterilmemesini isteyenleri sayfalarını gösterebilmek istiyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Sanırım bu dediğini yapabilmenin tek yolu iframe yerine ajax kullanarak veriyi göstertmek ama ondan da verim alamazsın. Iframeyle yapılamaz mantıken. Ha js ile o yazı silinebilir ama zannetmiyorum sonuçta google görseller bile buna çare bulamadı.

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

X-Frame-Options çıktı mertlik bozuldu. HTTP yanıtında bu başlığa da yer veren web siteleri modern tarayıcılar tarafından korunurlar. Bu başlık ile, sadece kendi domainimden, hiç bir domainden veya sadece şu belirtilenlere izin ver şeklinde değerler verilebilir. O gösterdiğin örnek ise eskice bir örnek ve senin sorunun ile alakalı değil. Twitter, Facebook gibi siteler bu başlığı kullanarak tarayıcılara,  "Başka siteler benim sitemi IFrame veya Frame ile göstermek isterse onları engelle" diyorlar. Başlık ile ilgili MDN'deki sayfa : https://developer.mozilla.org/en-US/docs/The_X-FRAME-OPTIONS_response_header

Eğer o IFrame ile göstermeye çalıştığın sayfaları kullanman çok elzem ise artık sunucu tarafında o sayfayı isteyip, yanıtı sayfaya yazdırmak zorunda kalacaksın gibi görünüyor.

buzukatak tarafından 09/Eyl/12 20:48 tarihinde düzenlenmiştir

anlıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

dediğin olsaydı öyle bir özellik olmazdı. senin onu yapamaman için var zaten o özellik. :)

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

sanırım bir çözüm yolu bulamayacağız bu konuda:D

sunucu tarafından sayfayı istemekte benim işime gelmez.

Toplam Hit: 1184 Toplam Mesaj: 5