folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder İframe Sadece Seçili Element Gösterimi Nasıl Olabilir- Cors Poliçesini İptal Ettim

İframe Sadece Seçili Element Gösterimi Nasıl Olabilir- Cors Poliçesini İptal Ettim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek

selam, 

elimde bir site var iframe de basabiliyorum ama içindeki bir element dışında kullanmak istemiyorum

cors poliçesi var ama onun için cors-everywhere sunucusu kurdum tıkır tıkır çalışıyor

kodlarım da hazır ama doğru yaklaşmadığımı düşündüğümden tavsiyelerinizi alıp sıfırdan bir şeyler kurgulamak istiyorum

html ve js, html ve css, html ve jquery(yine js :D) öneriler duruma göre sunucu sınıfı kod dilleri kullanabilirim

konu herkese açık, özel önerisi olanlar varsa özelden yazabilir veya konuyu müritlere açık tutabilirim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

cors-everywhere muhtemelen proxyliyor. hazır proxylemişken render edilen html'i de temizletip göstersene.

diğer açıdan iframe içine generic olarak ne olursa olsun müdahale edemezsin, tarayıcı engeller. senin pcde müdahale etsen bende çalışmaz.

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Ben de diyorum opel corsanın poliçesini niye iptal etmiş kaskosuz gezilir mi trafikte aq :))

...said addicted.
Toplam Hit: 1727 Toplam Mesaj: 3
cors iframe element mavi modem iframe iframe engeli