İğrenç Öğretmen Esprileri
-
Düşünüyorum da 11 yıllık eğitim hayatım boyunca bi tane düzgün espri yapan öğretmene ratlamadım.İşte hocaların iğrenç esprilerine bikaç örnek
Tek başına gezen şopar a ne denir şopis İs are anladınız mı ?? ( ingilizce öğretmeni _ is are anladınız mı sorusunu da espriden hemen sonra gülerek sormakta_)
evet - eve et mi lazımmış ?( ingilizcecimiz)
Sınıf tam mı ? öğrenciler: Tamız Hoca sırıtarak: thomaslar oturun ( ingilizcecimiz)
Evrim nedir ? evrim e sormak gerek _ evrim adlı öğrenciyi göstererek_ (biyolojicimiz)
Yavrum saf mısınız yoksa heterjen mi ? ( kimyacımız)
orhan baba konus bakalım _orhan adlı öğrenciye seslenir (edebiyatçı)
umbağlama umbağlama bana seslenerek, sonra da açıklıyo um- ut um-bağlama ha ha ha ha (ingilizcecimiz)
Üçgenin isimlendir ABD olmuştur. Geometricimiz espriyi patlatır. Amerika değil ha ona göre
Sizde de benzer örnekler mutlaka vardır. İğrenç öğretmen esprilerimizi burda paylaşarak bi zenginlik oluşturalım.
-
:S bizim mustafa hoca. Ya insan anlar ya kimse gülmüyo. Hepimizin yüzü ":S" ifadesi gibi. Hâla daha espiri yapmaya çalışıyo aq.
-
o diilde onlar yapınca iyi biz yapınca kötü oluyo aq
bide duymadıklarında ne öle kıs kıs gülüonuz bize de söleyin bizde gülelim diolardı -
amk bizdede vardı bi türkçe ilkokuldayken buse diye insan vardı orn sktmnin espirileri;
buse kalk ayağa kızım !
-tamam hocam kalktım
--hadi çocuklar eğerki buse bu ise katılın bize .... :| esprinin a.q
-
-Hocam biz bahar temizliği yapcaz..
Elcevap=Aşağıları kesmeyi unutmayın...
İĞRENÇ harbiden yemekte kusacaktım -
abi bizim bi beden hocamızz waar aptalca bişey anlatıoo kızlar daa laf bitmeden gülüoo yha deli oluom ipneye :D
-
Sınıf tam mı ? öğrenciler: Tamız Hoca sırıtarak: thomaslar oturun ( ingilizcecimiz)
bu supermiş :)))))))