folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İgxprd32 Görüntü Sürücüsü Normal Çalışmasını Durdurdu

İgxprd32 Görüntü Sürücüsü Normal Çalışmasını Durdurdu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

Hocalar bilgisayarda hiç bi problem yokken the movies oynamaya başladığımda 30 dakka sonra oyun donuyo bu hatayı alıyorum ve 4 bit e düşüyo ekran, interneti aradım taradım ekran kartı driverını güncelle den başka bi tavsiye veren yok, ki bu da benim çözümüm değil çünkü en son driverler yüklü. oyunu kaldıramamakla da ilgili bi problem değil çünkü bu hata gelene kadar gayet rahat oynuyorum oyunu.

daha önce böyle bi sorun başına gelmiş olan ya da bi çözüm sunabilecek olan varmı?

mobile intel 965 exspress chipset family

şimdiden çok sağolun yardımlarınız için =)

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

aynı ekran kartı bendede varda windows 7 mi kullanıyosun. xp ve vistata vermemesi lazım.

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

uhp bunu yazdı:
    -----------------------------

aynı ekran kartı bendede varda windows 7 mi kullanıyosun. xp ve vistata vermemesi lazım.

-----------------------------

xp hocam bencede vermemesi lazım vermesin kırk yılda bi keyifle oyun oynıycakdım =(

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
Toplam Hit: 2156 Toplam Mesaj: 3