İhbar@İhbarweb.Org.Tr Gelen İhbar Sonucu..
-
Sayın erdal day
www.livevideo.com/video/2275704fcfe74c3985a3fbc548a3b787/gay-kemal-ataturk-big-musical-.aspx internet adresine ilişkin ihbarınızla ilgili olarak, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca 5651 sayılı "İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun" da yer alan suçlar kapsamında ve 5651 sayılı yasanın uygulama usul ve esaslarını belirleyen yönetmelikler (www.tib.gov.tr/kanun_yonetmelik.html) muvacehesinde; ihbarınıza konu içerikle ile ilgili olarak, Ticari Amaçla İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcılar (İnternet Kafe vb.) üzerinden filtreleme suretiyle erişimin engellenmesi tedbiri uygulanacak olup bu kapsamda halihazırda İnternet kafelerle sınırlı olarak söz konusu URL/alan adı filtrelenecektir.
İhbarınızla ilgili işlem süreci devam etmektedir.Şikayetinizin Adli mercilerce de inceleme konusu yapılması takdirinizdedir.
İlginiz ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz.
Daha fazla bilgi için www.ihbarweb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Telekomünikasyon İletişim BaşkanlığıEvet böyle bir mail aldım. Sanırım bazı şeylerde olumlu gelişmeler yaşanıyor.
-
evet geçen bende bir yeri şikayet etmiştim cevap göndermişler ilk defa ama ihbar ettiğim site kendisi kapanmıştı ulaşamadık dediğiniz siteye oldu cevap :)
filtreleyeceklerine neden kapatmıyorlar sadece o video uzantısını erişime onu anlamadım