İhlas Pazarlama'da Çalışan Varmı ?
-
Selamlar arkadaşlar...Geçici olarak da olsa bir işe ihtiyacım var.İhlas Pazarlama maaş+prim+ssk+yemek+servis vererek eleman arıyor.Su arıtma cihazları satacakmışız vs.İş önemli değil her türlü kıvırırım zaten uzun vadeli iş olmayacak.Fakat ben biraz araştırdım maaşlarda biraz sıkıntı var gibi geliyor.Ödeme alınamıyormuş vs..Sizin çevrenizde yada çalışan birisi varmı ? şartlar nedir nasıldır ne verir ne alırlar ?Ona göre telefon açacam görüşmeye gidebilirim
-
Ne su aritma cihaziymis arkadas. 90 lardan beri hala dvm mi ediyor bunlar kapi kapi randevu usulu ile pazarlamaya
-
patates bunu yazdı
Ne su aritma cihaziymis arkadas. 90 lardan beri hala dvm mi ediyor bunlar kapi kapi randevu usulu ile pazarlamaya
bizim pederi kaç sene önce kandırdılar arıtma cihazı diye yalnız adamlar hala stabil çalışıyor, bu filtlerinin 6 aylık bakımları oluyor adamlar arıyor şu gün filtlere gelicez evde misiniz gelip değiştiriyorlar.
-
fetonun değil miydi bu da ? öyleyse devlete girerken girdirmezler haberin olsun. çocukluğuna hatta seni doğurtan ebene kadar bakıyorlar ebesi parelelci mi diye ?
-
ozgunlu bunu yazdı
fetonun değil miydi bu da ? öyleyse devlete girerken girdirmezler haberin olsun. çocukluğuna hatta seni doğurtan ebene kadar bakıyorlar ebesi parelelci mi diye ?
yoo hocam tam tersi diye biliyorum.Tayibin olması gerekiyor.
http://www.borsagundem.com/neden-yukseldi/ihlas-grubu_na-ak-parti-dopingi-718386.htm
SaNaL_AjaN tarafından 18/Şub/16 12:08 tarihinde düzenlenmiştir