İhtiyaç Kredisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, şöyle 1000-1500 lira civarı para lazım oldu, bankalardan bunu aylık 50-100 şeklinde ödemeli kredi olarak kefilsiz olarak alabilir miyim?

Edit: öğrenciyim.

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

hocam konuyu açmadan keşke bi arama yapsaydın konular içinde çünkü sayısını hatırlamadığım kadar aynı cewabı yazmışımdır sanırım neyse

bankalar ne kadar "kefilsiz" weriyoruz deselerde onların kefilleri düzenli yatan maaşın we sigortan oluyo kredi onaylatılırken ilk baktıkları sigortan düzenli kaç ay yatmış (genelde en az 6 ay olmalı) we maaş bordron ne kadar 

öğrenciye kredi wermezler yasal tefeci gibi de görülen bankalar kendisini garanti altına almadan kredi falan wermezler adı üzerinde öğrencisin hayatını aileden gelen parayla geçindiriyosun (bankaya göre) kendi ihtiyaçlarını aile ile karşılarken benim paramı nası ödeyecek diye düşünmesi de normal durumda oluyor.

daha farklı kriterlerde mewcut ama seni en çok bu ikisi ilgilendiriyo bu yüzden ikisini belirttim sadece 

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Reklamlarda çıkıyor kefilsiz senetsiz formalitesiz filan fistan diye onlara mesaj atsana bi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Reklamlarda çıkıyor kefilsiz senetsiz formalitesiz filan fistan diye onlara mesaj atsana bi,

o reklamların altın dada minicik yazılar geçiyor onuda okumayı ohmal etme :D

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

vermezler.
    evim var onuda garanti gösterdim, maaşta alıyorum dedim bi türlü onaylamadılar..
    ne zaman dükkan açtım, gittim vergi lehvasını da soktum gözüne o zaman alabildim 8 bin lira.

düzenli çalıştığın bir yer yatan maaşın falan fişman karışık işler bunlar boşver çekme kredi falan.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

ooo ben nerelere nerelere msj attım gittim. üzenli gelirini ispatlıyamıyosan (evet bordro) babayı veriyolar usta. sigortan yatacak yoksa olmuyo :F

Toplam Hit: 753 Toplam Mesaj: 6