İhtiyaçtan Acil Satılık LCD Tv Ve Pompalı Tüfek...
-
selamlar; çok acil ihtiyaçtan üzümlü marka zümrüt model pompalı tüfeğimi fişek yeleği ile birlikte satıyorum. fiyatı 300 tl . faturalıdır.
37 inc Vestel pixellence hd lcd tv yi son fiyat 900 TL ye satıyorum. tv nin garanti süresi dolmadı. araştırırsanız tvnin kodu vestel 37' 37780..kızımın okul kayıt parasımeselesinden dolayı çok acil paraya ihtiyaç vardır. lcd yi 2.240 tl ye almıştım. İZMİR teslimdir. şehir içi elden teslim edebilirim.
-
lcd acaip ucuz cidden, garantisi devam ediyor mu? bu ürünün şu anki fiyatı 2,200 tl civarındadır.. hayırlı satışlar.
-
evet. faturası var. tv 18.02.2008 de alındı. 3 yıllık garanti süresi. 2 yıl daha var.ilgilenenlere duyrulur.fiyatta pazarlık yoktur. tek rakam. 1000 tl diyecektim ama
herkes pazarlık ister sonuçta Türk mantığında pazarlık vardır. ama ben pazarlıkta indirilecek rakamı son fiyatı yazdım.
-
televizyonun kutusu ve straforları bile + ekran temizleme bezleri bile kısaca ne geldiysde hepsi var.
-
ilgilenen yok galiba...
-
hocam sahibinden.com a falan koydun mu ?
-
verdim oralarada. bi ses yok daha. spotçuya düşmesini istemiyorum da.fiyatı ölü eşek fiyatına çekiyolar
-
pompalının resimlerini koyarmısın hocam bi bakayım
-
abi bu ne ya hergün biri bişey satıyo rene hocam bi bak sana şu olaya hergün bi satış var sitede:D
-
pompalının resmi fiyatlar günceldir
-
ya bu aralar çok borca girdik odama istiyodum böyle bişiy ama.. 2-3 ay önce veya 3-4 ay sonra oplsaydı alabilirdim belki,babamı kandırıp :|
neyse inş para bulursun kardeş :)
Toplam Hit: 4967 Toplam Mesaj: 11