İis Sorunum Var Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    iisde sorun yaşıyorum kurdum ancak hizmetlerde world wide web hizmetleri çıkmıyor ve localhost çalışmıyoru ayrıca hizmetlerde iis yonetimi var onu başlatı diyince hata veriyor işletim sistemim xp sp3 pro

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek

valla benım de sp2y di sp3 kurunca bozulduydu kac defa denesem de olmadı bende tekrar format attım sp2 yle devam ettim aynı nedenmıdır dersen bilmıyorum

validen
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    daha önce sorunsuzdu sp3 de çok garip

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Bilgisayarıma sağ tıklıyorum yönet diyorum hizmetler ve uygulamar da iis var oraya giriyorum

Şu hatayı veriyo =  bağımlılık hizmeti veya grubu başlayamadı

bunuda bugun farkettim googlede aradım orda çıkan sonucları denedim olmuyor

Toplam Hit: 802 Toplam Mesaj: 4