IIS’E (Internet Information Services) PHP Kurulumu (Win 7)
-
http://windows7.pclabs.com.tr/55/iise-internet-information-services-php-kurulumu/
bayaa aradım ikisni birlikte çalıştırmayı burdaki video da anltıyo, denedim çalşıo işinize yaraya bilr....
-
apaçi server kurman gerekmez mi pek anlamam ama
-
winde php için paket bi program vardı adını hatırlayamıyorum onla da mümkündü taktım şimdi kafaya rahat edemicem hatırlayamazsam
-
Ben teker teker hepsini kurmakla uğraşmıyorum, wamp yada easyphp'de rahat hallediyorumda peki mysql/phpmyadmin'de aynı uygulama yöntemiyle IIS'te çalışıyormu deneyen var mı?
-
tmm wamp iyidir pakettir
-
wamp muadili appserv de var.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------onunda muadili xampp var buda iyidir kullanımı kolaydır .
-
FCN bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------onunda muadili xampp var buda iyidir kullanımı kolaydır .
bence xampp wamptan daha iyi, her ikisini de kullandım uzun süre.zaten PHP'yi IIS üzerinde cgi (isapi zımbırtısı) olarak çalıştırmak pek kullanışlı olmuyor.
-
Kurtcebe bunu yazdı:
Ben teker teker hepsini kurmakla uğraşmıyorum, wamp yada easyphp'de rahat hallediyorumda peki mysql/phpmyadmin'de aynı uygulama yöntemiyle IIS'te çalışıyormu deneyen var mı?
MySQL'in ilgili sürümünü ve odbc connector kurup php'yi de IIS ile ilişkilendirdiğinde çalışıyor evet. -
cankirca bunu yazdı:
-----------------------------Kurtcebe bunu yazdı:
MySQL'in ilgili sürümünü ve odbc connector kurup php'yi de IIS ile ilişkilendirdiğinde çalışıyor evet.-----------------------------
Benim gibi her girişi otomatik yapıp klavyeyi mümkün olduğunca kullanamamya çalışan üşengeç biri için çok zahmetli iş. aslında gerekte yok. EasyPHP'ye devam..