folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder İkariamda İşgal İle İlgili Bir Soru

İkariamda İşgal İle İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam ben birşehri işgalediyorum ama oadadaki şehirleri liman kuşatmadan yağmalamak haricinde birşey yapamıyorum işgal neişe yarıyor bana ne getirisi var hiç anlamadım altınmı kazanıyorum hammaddeleride alamıyorum hiç anlamadım

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bibilen vardır koca sitede yav

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    hocam ben tribalwars oynuyodum da mantık aynı gibi geldi. işgal ederek elemanın köyünde asker biriktirmesini önlüyosun. bu şekilde göndereceğin misyoner öldürülmeden şehir halkının bağlılığını kolayca düşürebiliyor. yağma yapamamanın nedeni de yağmacı asker göndermemen yada elemanın sığınağının güçlü olması, başka elemanların şehre saldırması olabilir. mancınık yolla sığınağını yık. oyun güzel mi :) kpss ye az kaldı kendimi oyuna verecem :D

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poker
    poker's avatar
    Erkek
    İşgal sana kolaylık sağlıyor mesela şöyle düşün bi şehri işgal ettiğin zaman ordan sen ordunu çekene kadar artık o şehir senindir.İşgal ettiğin şehirden o adadaki başka şehirlere saldırı yapabilirsin.Yağmaladığın mallarda senin ana şehrine direk gider.Yani sen işgal ettiğin şehri üst gibi kullanıyorsun asker koşullandırıyorsun.Bir diğer faydası mesela aynı adada biri var ve sen limanını kuşatamıyorsun güçlü,işte işgal ile onuda limanı kuşatmadan aynı ada üzerinde savaşabiliyorsun.Kısacası geçiçi olarak senin askeri üssün oluyor.Altın olarak ordundan ne akdar asker göndereceğine bağlı.Bu arada şehirden çekildin ama o kişi isyan başlatmadığı sürece orayı tekrar işgal etmene gerek yok yeniden oraya birlik koşullandırabilirsin.Umarım anlatabilmişimdir.Bu arada ben NY deyim adım poker

yaşanılası çok güzel bi çocuk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kardeş ben omikrondayim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    arkadaş çok güzel anlatmiş. yani seyyar sömürge kuracağina elemanın şehrini üs olarak kullaniyorsun. etrafi casusla hammaddesi çok askeri az olan adada  küçük bir şehri işgal et. oradan zengin şehirlere saldir. yağmadan gelen malzemenin%90 nını baskentine aktariyor otomatik olarak.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    behemoth
    behemoth's avatar
    Erkek
    eet aynen öle bende omikron ve betada oynuyorum adım aynı siganfu abim bilir :D bi kere savaştık karşılıklı :D

we are just living to die.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    evet behemoth bizim müridmiş 6 aydir birbirimizi kesmişiz orda. tanişmamiz türk filmlerindeki gibi oldu :)

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    behemoth
    behemoth's avatar
    Erkek
    hehe olur abi o kadar oyun sonuçta rakip ittifakta olsakda tabi rakiplik derken bilmeyenler için harbiden rakip yani :D çok sağlam savaşlar oluyo

we are just living to die.
Toplam Hit: 2531 Toplam Mesaj: 9