folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder IKEA Dan Alinan Urunlerin Kargo İslemleri

IKEA Dan Alinan Urunlerin Kargo İslemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Selam arkadaslar hafta sonu IKEA dan yuklu bir alim yapicaz ikea kargo cok para istiolar diyolar kimisi km basi kimi parca basi falan diyor olayi cozemedim. Yakin zamanda kullanan varmidir bu hzimet ? fiyatlar nasil belirleniyor.

Oyle yada boyle fazla para cikar gibime geliyor 12 bin civari alis yapicaz onlara dunya para vermek yerine nakliyat isi yapan gelip ikeadan urunleri alicak evime cikaricak tanidiginiz kisi firma vs var mi ?

Montaj isi icinde ikea ya yaptirmak istemiyorum cok guzel geciriolar zamanim olursa kendim yapmayi planliyorum olmadi onada disardan birisine bakicam.

Ev ikea umraniyeye cok yakin Armagan evlerdeim bu isi yapan arkadaslar varsa bana ulasirsa bi konusalim.

Ayrica evin dogalgaz elektrik su ustume almam gerekiyormus. Bunlar ne kadar tutuyor umraniyede bilgisi olan varsa cok makbule gecer :) ve toplam maliyeti bana ne olur.  ( Evet biliyorum googleda hersey var ancak yapan biri varsa duymak guzel olur )

Ve bu seylerin acilma suresi nedir acaba ?

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

Sen evinin dibindeki ikea ya gitmeye üşeniyorsun ben eskişehirden bursaya gidiyorum :) Bence oraya git konuş. O kadar mal alımında nakliye ücreti vereceğini zannetmiyorum belli şartlar var çünkü. 12 bin TL öde birde nakliye ücreti ver papaz çıkar :D

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Hocam ben konustum adamlarla herturlu nakliye kurulum ucreti geciriolar :) ne kadarlik urun aldiginin bir onemi yok boylede acayip bir firma

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Dün akşam oradan 700 TL'lik mobilya alışverişi yaptık.

Kocaman bir showroomları var. Dolaşıyorsun içerde almak istediğin ürünleri not ediyorsun raf no ürün no vesaire. ilk başta anlam veremedim.

showroom bittiğinde yol bizi depoya çıkardı. hamal gibi kendimiz transpalete yükledik mobilyaları. arabaya da biz yükledik.

az daha tahtaları elimize verip mobilyaları da bize yaptırıyorlardı zor kurtulduk a.q

kargo ücreti de 600 TL'ye kadar 30 tl 600 TL üstü aldığın ürünün %5'i. İbnelerdeki kelime oyununa bak. Sanki 600'ün %5'i 30 değil a.q

Mylitta tarafından 22/Eyl/16 12:16 tarihinde düzenlenmiştir

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

Kocaman bir showroomları var. Dolaşıyorsun içerde almak istediğin ürünleri not ediyorsun raf no ürün no vesaire. ilk başta anlam veremedim.

showroom bittiğinde yol bizi depoya çıkardı. hamal gibi kendimiz transpalete yükledik mobilyaları. arabaya da biz yükledik.

az daha tahtaları elimize verip mobilyaları da bize yaptırıyorlardı zor kurtulduk a.q

kargo ücreti de 600 TL'ye kadar 30 tl 600 TL üstü aldığın ürünün %5'i. İbnelerdeki kelime oyununa bak. Sanki 600'ün %5'i 30 değil a.q

Kelime oyunu değil ki. Adam 10TL'lik alışverişte de yapsan 30TL'yi alacağını söylemiş özetle :)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

Aynen oyle hocam hamal gibi tasiyorsun ediyorsun kargo veriyorsun bide kurulum falan icin oduyorsun cok degisik bi sistem cok guzel zikiolar. Ama el mahkum hanim burdan alicam dedi ordan alinicak.

Montaj ucretleri hakkinda bilgin var mi acaba onda ne kadar cekiolar acaba

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

Aynen oyle hocam hamal gibi tasiyorsun ediyorsun kargo veriyorsun bide kurulum falan icin oduyorsun cok degisik bi sistem cok guzel zikiolar. Ama el mahkum hanim burdan alicam dedi ordan alinicak.

Montaj ucretleri hakkinda bilgin var mi acaba onda ne kadar cekiolar acaba

Montajında korkulacak birşey yok. Kurulum kitapçığının sırasına göre adım adım gidersen problemsiz oluyor. Yok ilk başta şurayı yapalım dersen tekrar söküyorsun :)

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocam bir spotcu ile anlaş onların elemanları hem taşıyor hem kuruyor ucuza kapatırsın.Ucuz işçilik düşünme derim 12 lira az değil..Ama kurulumu ve taşımayı emin ol firmadan daha iyi yaparlar.Adamlar hızlı ve pratik aga :D

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Hocam bir spotcu ile anlaş onların elemanları hem taşıyor hem kuruyor ucuza kapatırsın.Ucuz işçilik düşünme derim 12 lira az değil..Ama kurulumu ve taşımayı emin ol firmadan daha iyi yaparlar.Adamlar hızlı ve pratik aga :D

Zaten suan oyle bisey bakiorum hocam ikea montaj gunu veriyor 1-2 hafta sonra ve gelmiyolar vs gibi cok sikayet okudum okadar beklicek zamanim yok.

@ZaZu hocam daha once cok ikea urun kurdum ofisde arkdaslara felan vs ancak suan is guc hic zamanim yok olsa aksamlari yavas yavas kendim kruarim zaten sarjli tornavida matkap falan hepsi var :) bakalim kargo isini halledersem herhal yavasdan kendim kurucam gibi gorunuyor atla deve degil kurulum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

İkeyanın ta.. Anca hava atıyorlar.  Yazın bir şifonyer aldık . ahşap güya.. sadece çekmecelerin yanları masif  kalanı 3.sınıf sunta. montajı iki kişi iki giünde yaptık.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 983 Toplam Mesaj: 10
tasima