folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İki Ağ Kartını Ayrı Ayrı Yönetmek

İki Ağ Kartını Ayrı Ayrı Yönetmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

benim iki ağ kartım ve iki kartın bağlı olduğu iki network bu iki networkdede iki ayrı internet bağlantısı var(ayrı telefon hatları üzerinden)

iki ağ bağlantısıda aktifken rapidden aynı anda iki dosya indirebilirmiyim ? xp hangi ağa bağlanıcağını nasıl seçer ? yada ben şu program (mesela opera)  birinci nic i su programsa(mesela ff) ikinci nic i kullansın gibisinden bi ayar yapabilirmiyim ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Wingate yazilimini inceleyebilirsin ama tam olarak istedigini yapamaz.Yani soyle anlatayim.Diyelim ki senin 1mbit lik iki hattin var , bunlari cift ethernetle tek pc ye bagladin bu demek degildir ki senin baglantin 2mbit olacak.Boyle birsey soz konusu degil , bu tip cift hatlari birlestiren cihazlarda var ama oldukca pahali loadbalancing denir bu yonteme.Simdi sen bu cift hatti nasil kullanabilirsin , nat yapmayi biliyorsan , vmware ile bir sanal isletim sistemi daha yuklersin sanal isletim sisteminin network bacagini ikinci hattinla eslestirirsin.Boylelikle tek bilgisayardan 2 farkli ip ile internete cikabilirsin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Sanal windows dan rapidden dosya cekerken sanal olmayandanda rapidden dosya cekebilirsin

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CesurTurk
    CesurTurk's avatar
    Erkek
    windows virtual server var onu yukle. yuklüyeceğin işletim sistemınde hangi ag kartını kullanıyım diye soruyor. gercek windows da bi hattan sanal windows danı oburku hattan veri çekebilirsin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

çok teşekkürler sayenizde çözdüm olayı :)

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 983 Toplam Mesaj: 5