folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İki Dakikada Bir İnternetim Gidiyor

İki Dakikada Bir İnternetim Gidiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

agalar biri adsl kullanıyoruz ..  anasını sattığımın neti  2 dakkada bir gidiyo.  ne yaptıysam ne ettiysem bi numara olmadı.  

kabloları falan da kontrol ettim.. 3 gündür aynı rezaleti çekiyorum .. internete ihtiyacımız war  şey gibi kaldık ortada..  

biri kullananlar  sizdede böyle bi durum warmı..  bu böyle gitmez , napim sizce. 

Basvur biyere demeyin birazdan gitcem..

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

Bendede Bazen Aynı sorun oluyor.. Uzgunum Ama senden Kaynaklanan bi Sorun Değildir Sanırım Telekomdardır..! Ama telekom bizdede bi sorun yok diyor ise Modemin IP'sı kontrol et...;) :)

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

aynı sorundan aynı biri den dün arkadaş tada sorun vardı hafız. netinin gittiğini soyluordu sık sık. facede biri nin sayfası varmış. ordanda yardımcı olabiliyorlarmış sorulara. muşteri hiz. arıyacaktı en son . şimdi ne yaptı bilmiyorum. genelinde sorun var sanırım ?

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

aynı rezalet bende de oluyo amk. Bide arıza kaydı verince düzeliyo benimki adamlar gelip gittikten sonra yine dewam. Adamlar nasıl yapıyosa harbi arıza kardını verir vermez sorun düzeliyo. Adamlar geliyo bakıyo bişeyler yapıyo sonra da sizin binanızın tesisatı bozuk baştan aşşaa tesisatı değiştirecekmişiz bi kıçı kırık internet için. Ben anlamıyom amk bu kadar adamın hepsininmi tesisatı bozukk..

Toplam Hit: 1134 Toplam Mesaj: 4