folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder İki Farklı Film Tavsiye Edin Arkadaşlar Birisi Uzaylı Diğeri Beyin İle Alakallı Olsun

İki Farklı Film Tavsiye Edin Arkadaşlar Birisi Uzaylı Diğeri Beyin İle Alakallı Olsun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İki film tavsiye ederseniz menmun olurum arkadaşlar birisi uzayla ilgili olsun örnek vermek gerekirse zamanı büksünler zamanda ileri geri gidip dursunlar uzaylılar gelsin ne bilim şekil filan değiştirsinler bu tip birincisi diğeride aşırı derecede zeki bi adam olsun ne bilim böyle matematik süper beyinli filan bi film olsun böyle bir film yakın zamanda izlediğim fringe dizinsinde vardı adam o kadar ilerisini hesap ediyorduki normal insanlar anlamıyordu adamı saedece bilgisayarla konuşuyordu filan bu tarz bi eyler arıyorum akşam izlemek için alayım güzel yorumlarınızı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

event horizon vardı kara delikte tekilliğie düşüyorlardı benim kafa filimlerimdendir ama içinde uzaylı yok

ufuk faciası olarak türkçesi...

Bir de impostor vardı  o da ilginç bir filmdir.. sürprizi güzel bir filmdi

Yaratıklı dersen 5.Elementteki mia jojoviç benim gördüğüm en harika yaratıktı..

Ha bak bir de bruce wilisin 12 maymunu  / twelve monkey

Ciddi ciddi uzaylı diyorsam Martian attacks

Ha star trekin yeni versiyonu 2 sene önce oynayan orda hem zuzaylı hem zaman bükülmesi olayı vardı..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Akıl Oyunları matematikçi bi şizonun öyküsünü anlatır.

Uzaylı olarak itçelik'in dediği gibi Martian attacks

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
Toplam Hit: 855 Toplam Mesaj: 4