İki Farklı Videoyu Birleştirme Hakkında ?
-
Arkadaşlar öncelikle merhaba , okulla ilgili bir sunumumuz vardı fakat sorun şu ki elimdeki vıdeoları bir ekranın ikiye bölünmüş hali olarak düşünüp birleştirmem gerek ,
filmlerde ; iki kişinin telefonla birbiriyle konuşması esnasında ekranın ikiye bölünmesi gibi düşünün yanı arkadaşlar.)
şimdi ben ve arkadaşım kendi videolarımızı cektik fakat istediğim hale nasıl sokabilirim bunu bılmıyorum. Bu yuzden ,
arkadaşlar bu istediğim şeyi gerçekleştirebiliceğimhangi programı önerirsiniz ? Bileniniz varsa da yardımcı olabilirmi ? (resimli , videlo anlatım vs kullanımı gibi )
dipnot: beyler benım ıcın ınanılmaz önemli bi durum (-ki bir okadar da saçma mk şeyi ) o yuzden dalgaya almazsanız cok sevinirim
-
Microsoft'un Movie Maker'ını aşıyor. Başka video maker programlarına bakmak gerek...
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Microsoft'un Movie Maker'ını aşıyor. Başka video maker programlarına bakmak gerek...
-----------------------------baskan bi el atın hele .o
-
virtualdub
-
adobe afteeffects
-
pinnacle ?
-
su an adobe premiere ile uraşıyorum youtube dan how to make hesabı bişiler bakınıyorum ;
" fakat , elınde nasıl yapabiliceğime dair bi resimli anlatım vs şey olan varsa " iletişime geçebilirmi beyler