İki Göz Bakışıydı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Yaşamın zorluklarından bunalmış  hayatını sürdüren genç yine hayatının sıkıntılı günlerinde çalışırken bir sabah servisinden indi karşısına baktı yüreğine dokunan o hisse kapıldı. kalbinde bir kıpırtama oldu. düşündü, uzunca günlerinde...

kızı tekrar görmesi ise  1 ayı buldu. yeniden gördüğünde tekrar alevlendi yüreğin...aldanmak istemiyorum diyordun.

tekrardan bir kez daha baktın. dedi ki sinyal alırsan git bişeyler söyle durma. ve gitti. tebessümle yürüdün..

anlattıkları karşısında şok bir hali almışcasına konuşan sen,  gencin aldanışa gittiğini belirtecek sonucu gösterdin, bir cenaze oluşturdun yüreğine

bundan sonrası artık son bir sinyali yüreğinde nolursa olsun tutmaktı. aldandın ama umudu bırakmamalısın. bekle zamanı..

ve gittin..arkasında açık bir perde bırakıp gittin.ertesi gün yine görecek ama umut dolu tebessümlü yüzüm asık olacaktı.

son bir göz bakışına hasret kalmak doğru değildi. ikinci bir bakışı umutla bekledin..bekliyordun yinede, 

yitik bir mısra oluverdi bu kızda diğerleri gibi. habersizdi bana. yüzünün simasını o arabanın içinde görüşüm ve bana bakışın..bir soru takıldı aklıma. uzaktan bakış bile sevgimiydi içindeki saklı yüreğinde?daha güzeldi karşımda sevmek gizlice.

ama cesaretin yenisi gelmiyordu,  büyüyü bozacaksın diye.

birden aklım karışıyor ve seni ilk sokakta görüşüm sonrasında feryadlarımın bedenimi sıkıştırması. bu garip duygu gittikçe yüreğime baskı yaparken diğer hislerim şimdi olmaz diyordu...başka yarınlarına sakladın iki göz bakışını..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    güzel olmuş ellerine sağlık :)

We can be more, we can be much more.
Toplam Hit: 738 Toplam Mesaj: 2