folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder İki Hotmaili Birbirine Nasıl Baglarız

İki Hotmaili Birbirine Nasıl Baglarız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yanı ıkı tane maili tek bir yerde birleştircez birine gelen mail digerinede gelecek ? ikisine bırden gelecek yanı mail veya hangısını sectıysen ona gelicek nasıl yaparız muritler varmı bilen 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

http://by147w.bay147.mail.live.com/mail/AccountList.aspx?n=1548318139

buradan ekleyebilirsin. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hesabınız ayarlanıyor.... Bu birkaç dakika sürebilir. dıyor boyle uzunmu suruyor . sonra ınternet baglantınızı kontrol edın felan dıyor

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben hiç hotmaile hesap eklemeyi denemedim.. gmail tabanlı bir hesabıma başka hesap ekledim ama.. hotmaile baktığmda eklenebilecek tek yer burası.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gmail e nerden eklenıyor hocam ? gmail e gelsın emailler e-portayı oraya ekleyım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ayarlar menüsünde hesaplar var hocam, oradan ekleyebilrsin.. ancak bilgiler gerekli (pop ve smpt)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

usta emaillerin gelmesini istedigini degil e postaların çekilmesini istedgn hesba grcen seçenekler diger seçenekler diceksin. sonra orda e posta iletme diye bsey olck ordan iletme seçeneği seçilidir, diğerini seç yaz e postanı.. ama 72 gunde bir oturum aç ki kapanmasın

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
Toplam Hit: 1425 Toplam Mesaj: 8