folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İki Karar Arasında Seçim Yapamamak

İki Karar Arasında Seçim Yapamamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek
    örnegin. kötü bir işiniz var. patron canınıza okuyor. daha para almaya başlamadınız bile. siz çalışıyorsunuz patron sizi azarlıyor. şimdilik bedavaya çalıştınız. bir gun baska bir iş ilanina rasliyorsunuz görüsuyorsunuz. o size bize gelirsen begenirsek seni aninda uctetini verecegiz diyor. ama.iki soru var. birinci iste verilmesi iddia edilen para var vede aylardir bedavaya bu umitle calisiyorsumuz ama alamadiniz diger is begenirsek aninda vericez diyor. SİZ NE YAPARSİNİZ. ASLİNDA SORUM SU. BİR KONUNUN SİZE YARARLİ YADA ZARARLİ OLMASİNİ BİLMİYORSUNUZ ZAMANLA BELLİ OLACSK AMA CANİNİZ YANİYOR. BİRİ DE DİYORKİ SEN ONDAN VAZGEC BENDE CA İN YANMAZ. SECİM NEDİR? İKİSİNİNDE GARANTİSİ YOKKEN, GERCEKLESMESİ ZAMANA BAGLİ OLAN GERCEKLESMEMİS BEKLENTİLERE KARSİLİK ACİYİMİ SECERSİNİZ YOKSA VAAT EDİLEN İYİ SEYİMİ. SECİM YAPAMAM BU DURUMDA VE İKİ İSİDE BATİRİRİM. COK KARARSİZİM. ikiside esit uzajlikta ve birini secmek cok zor geliyor.

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tasslehoff
    tasslehoff's avatar
    Erkek

Öncelikle büyük harf konusuna dikkat hocam

Şu an kozlar eski patrondaki (yani şimdiki) olduğu için onunla sakin bir biçimde konuşmalısın.

Eğer vermeyecek gibiyse daha fazla zarara girmeden bırakmalısın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Yapmaktan en çok mutlu olduğun şeyi yaparken ki kafa başka yerlere gitmesin :D işte onu yaparken atıyorum ps oynamak. İşte oyun bitti yarış oynuyon diyelim yarışı kazandın sonra sor kendine. Lan hangisi? İşte o anda verdiğin kararı gerçekleştir.

Yasal Uyarı : Yukarıda yazılı olanların gerçek veya yüzel kişilerle hiçbir alakası olmayıp tamamen hayalgücü ile kurgulanmıştır[nokta]

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

hiç bişey yapamıyosan yazı tura at la :W

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

hocam yeni işin hayırlı olsun, eski işin konusunda da dava aç..

zararın neresinden dönersen kârdır. bu adam sana bugün para verse 1-2 ay yine aynı şeyi yapabilir. sonuçta huylu huyundan vazgeçmezmiş..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    şuan çalışmakta olduğun yerden çalışmış olduğun gün kadar ki meblayı acil ihtiyacın oldugundan aksi taktirde ertesi gün işe gelecek paranın olmadığını belirt hem patronu tart ölç verirse devam et vermesse işinide senide de çık çalışma orda .

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

eskı ısınde adam gıbı konus paranı al.nerede çalışıyorsun sen.hakkınızı nasıl alamıyorsunuz.

boş beleşe mi çalıştın yanı aylarca ?sonra dıger ıse basvur 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kardes aslinda olay is degil :) arkadasim tam olayi anlatsana desene suanki sevgilim mi yenisini mi seceyim :) gecen gun anlattigin olaydan yola cikarak tahmin ettim

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

çözemedim ben ne diyon aga yeni kalktım ondan mı acaba ya da beynim mi sulanıyo benim töbe töbe :(

Toplam Hit: 981 Toplam Mesaj: 9