İki Kat KAZIK Ttnet
-
Mbps-4 GB paket kullanıcılarına şimdi çok özel bir teklifimiz var. Kampanyamıza katılarak, 12 ay boyunca ayda sadece 28,99 TL ödeyip hızınızı 2'ye katlayabilirsiniz. Ayrıca, TTNET MÜZİK Gold Üyeliği ve aylık 300 WiFi dakikası bizden hediye !
13 Mart 2009 tarihinden itibaren 2 Mbps-4 GB paketine geçiş yapan 1 Mbps-4 GB paket kullanıcıları, 24 aylık taahhüt vererek 12 ay boyunca ayda sadece 28,99 TL ödeyerek hızlarını 2'ye katlayabiliyor. Aynı zamanda, TTNET Müzik Gold Üyesi olarak yerli ve yabancı yüzbinlerce müzik eserini İnternet üzerinden sınırsız dinleyebilme, her ay seçtiği 450 eseri bilgisayarına indirebilme ve 150 adedini müzik CD'si haline getirebilirme hakkına da sahip oluyor. Dahası; cafe, havaalanı, alışveriş merkezi, otel vb. mekanlarda taşınabilir bilgisayar veya Wi-Fi uyumlu cep telefonu üzerinden internete bağlanabilmek için daha önce 100 dk olan ücretsiz Wi-Fi kullanım hakkı, bu pakete geçerek tam 300 dk'ya çıkıyor !
30 Haziran 2009'a kadar başvurun, hızınızı TTNET avantajlarıyla 2'ye katlayın !
Bu ne demek oluyor. Hattınızı 2ye katlayın sizi 2 kat daha güzel sevelim. Ne diyim artık böyle tekel bir kuruluşa
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
150 adedini müzik CD'si haline getirebilirme hakkına da sahip oluyor.
-----------------------------hocam bu ne oluyo ki şimdi download ettiklerinden sadece 150 tanesindenmi cd yapabilirmişsin? yoksa onlar sana 150 müzik cdsimi vercekmiş :D
-
alibaba bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
150 adedini müzik CD'si haline getirebilirme hakkına da sahip oluyor.
-----------------------------hocam bu ne oluyo ki şimdi download ettiklerinden sadece 150 tanesindenmi cd yapabilirmişsin? yoksa onlar sana 150 müzik cdsimi vercekmiş :D
-----------------------------hoca anlaya bildim kadarıyla 150 tanesini CD atabilirmisin telif haklarına göre herhalde
-
hocam ben Ttnet'in hiçbirşeyini anlamadımki onu anlıyım. 1 mpbs - 4 gb bağlantıyı sen 2 yapıpıda nasıl kotayı sabit tutuyorsun ve bu kampanyayı neden sırf kotalılara yapıyorsun anlamıyorum. Özellikle neden kotalılar için kampanya çıkıyor.
-
HanDsomE bunu yazdı:
hocam ben Ttnet'in hiçbirşeyini anlamadımki onu anlıyım. 1 mpbs - 4 gb bağlantıyı sen 2 yapıpıda nasıl kotayı sabit tutuyorsun ve bu kampanyayı neden sırf kotalılara yapıyorsun anlamıyorum. Özellikle neden kotalılar için kampanya çıkıyor.
-----------------------------seni daha iyi sevebilmek için kırmızı başlıklı evlat :D
-
Artık dava açmayı düşünüyorum cidden. 2002 den beri adsl kullanıyorum 100 ün üzerinde kampanya yapılmıştır belki hiç birinden faydalanamadım. Ne ilk abone olup modem alabildim ne indirim. Şimdide 2 Mbps 6 gb kotalı kullanıyorum fazladanda para veriyorum yine kazıklıyor yine kazıklıyor.
Kafalaarrr girsin...